02-11-2018 HB-Café Delft: Hoogbegaafd en dan… (Beginnerscafé)

HB (hoogbegaafden)-café op vrijdag 2 november te Delft in het Westcord hotel. Aanvang programma 19.00 uur. Noks Nauta en Pauline Coret verzorgen deze avond.

Vaak komen mensen er pas op volwassen leeftijd achter dat ze (mogelijk) hoogbegaafd zijn. Er gaat dan een heel nieuwe en misschien zelfs wel verwarrende wereld open. Op deze avond geven we een inleiding in de huidige kennis over hoogbegaafdheid bij volwassenen. Ook zal er veel aandacht zijn voor ervaringen van de aanwezigen. Enkele vragen die aan bod zullen komen: Welke gevoelens ervaar je of heb je ervaren toen je ontdekte dat je (mogelijk) hoogbegaafd bent? Ervaar je een kloof in de omgang met anderen? Hoe ga je positief om met je hoogbegaafdheid?

Noks Nauta (arts, psycholoog en erebestuurslid van het IHBV. Zij houdt zich sinds 2000 bezig met hoogbegaafde volwassenen en schreef diverse boeken en artikelen) en Pauline Coret (Loopbaanprofessional/KernTalenten analist bij KernKompas en coördinator HB-café Delft) zullen deze avond inhoudelijk begeleiden. Naast de theorie zullen zij ook zorgen voor opdrachten die uitnodigen tot interactie met de andere aanwezigen.

Het HB-café is er voor iedereen die hier belangstelling voor heeft. Het is een combinatie van café (gezelligheid) en een thema (leerzaam).

Op 2 november as. gaan de deuren van het HB-café om 18.30 open. Het inhoudelijke deel duurt van 19.00 tot 21.30 uur. Tot 23.00 uur kan men dan (eventueel onder het genot van een drankje) met elkaar napraten.

Locatie: Westcord hotel Delft, Olof Palmestraat 2, 2616 LM Delft

Het hotel is met de auto heel makkelijk bereikbaar via de A13, afslag Delft/IKEA. Met het openbaar vervoer: Bus 64 vanaf het station Delft naar Olof Palmestraat, halte ‘Olof Palmestraat’ of bus 61 vanaf het station Delft naar IKEA, halte ‘IKEA’. Als je met je rug naar de IKEA staat, zie je aan de linkerkant WestCord Hotel Delft liggen. Voor het plannen van je reis en de exacte vertrektijden verwijzen we je naar www.9292.nl.

De entreeprijs bedraagt, inclusief koffie en thee (vooraf), 17,50 euro per persoon.

Voor het aanmelden voor dit HB-Café is er een online formulier op: http://ihbv.nl/evenementen. Na aanmelding kun je online betalen via iDEAL. Als een HB-Café volgeboekt is, wordt het online formulier niet meer getoond. Je kunt je dan aanmelden voor de wachtlijst via dit formulier.