08-02-2019 HB-Café Utrecht: Plannen doe ik morgen; uitstellen vandaag

‘Waardoor ben ik altijd te laat met de belastingaangifte?’
‘Ik saboteer de boel vaak door andere dingen te doen dan ik eigenlijk moet. Waarom toch?’
Uitstelgedrag – veel mensen hebben er last van. Veel hoogbegaafden stellen taken uit vanuit achterliggende issues als verveling of perfectionisme. Hoe dat werkt én hoe je er mee omgaat, hoor je vrijdag 8 februari 2019 in het HB-café Utrecht met Linda Batenburg.

Tijdens dit HB-café komen theorie, persoonlijke vraagstukken en mogelijk handige oplossingen aan de orde. De avond is begeleid door Linda Batenburg. Deze creatieve duizendpoot is dol op uitdagingen en werkt graag op projectbasis vanuit haar onderneming www.lbcreative.nl. In haar ontwikkeling en werk heeft ze de nodige worstelingen met uitstelgedrag gekend. De theoretische kennis en de ervaring die ze over dit onderwerp opdeed, komt ze graag delen met andere hoogbegaafden. Wie weet, ga jij vanaf morgen écht proactief aan de slag met die enorme to do list.

HB-Cafés bieden een combinatie van een informatieve bijeenkomst en een ontmoetingsplaats voor hoogbegaafde mensen en andere belangstellenden. Ze worden georganiseerd door het Instituut Hoogbegaafdheid Volwassenen (IHBV), dat als doel heeft het leefklimaat van hoogbegaafde volwassenen te verbeteren. Er zijn HB-Cafés in Arnhem, Delft,  Eindhoven, Enschede, Gorinchem, Groningen, Haarlem, Utrecht, Vlaanderen, Zuidwest Nederland (Breda), Deventer en Zwolle. Meer informatie over het IHBV en data van andere HB-Cafés zijn te vinden op www.ihbv.nl

Locatie: The Colour Kitchen, Oudegracht 214 , Utrecht (www.thecolourkitchen.com)
Datum: vrijdag 8 februari 2019
Aanvang: 19.30 uur (ontvangst vanaf 19.00 uur) tot 22.00 uur; daarna gelegenheid tot napraten.
Kosten: € 17,50 (inclusief koffie, thee, water. Overige consumpties voor eigen rekening)

Aanmelden
Voor het aanmelden voor dit HB-Café is er een online formulier op: https://ihbv.nl/evenementen. Na aanmelding kun je direct online betalen via iDEAL of Bancontact/Mister Cash.

Indien een HB-café is volgeboekt, kun je jezelf plaatsen op de wachtlijst door dit formulier in te vullen. We nemen dan contact met je op wanneer er een plek beschikbaar komt. We nemen alleen wachtlijstmeldingen die op deze wijze aangeleverd worden in behandeling. Dit formulier is niet bedoeld om je aan te melden voor HB-Cafés waarvan de inschrijving nog niet geopend is.