12-12-2017 HB-Café Enschede: Communiceren als je hoogbegaafd bent

Waarom is communiceren soms zo lastig, juist als je hoogbegaafd bent? Welke factoren spelen hierbij een rol? Hoe sluit je aan bij je omgeving als je anders denkt dan de meeste mensen om je heen? En wat helpt om je communicatie met anderen te verbeteren?

Op deze avond maken we op een speelse manier, via een heuse “communicatie quiz voor hoogbegaafden”, zichtbaar wat de specifieke valkuilen zijn als je als hoogbegaafde wilt communiceren met je omgeving. We koppelen dit onder andere aan theoretische achtergrond over hoogbegaafdheid en NLP en bieden in deze interactieve workshop tot slot praktische handvatten om zelf mee aan de slag te gaan.

De inhoud van deze avond wordt verzorgd door Marga Spaanjaars, coach en trainer bij HB-trainingen, onderdeel van Hooggevoelig heel gewoon, en eigenaar van Het kan anders – coaching. Marga is coach en verzorgt workshops en communicatietrainingen, gericht op hoogbegaafde en hooggevoelige volwassenen.

Datum & tijd: dinsdag 12 december 2107, 19.00-21.30 uur
Zaal open 18.30 uur; aanvang programma 19:00 uur. Einde programma 21.30 uur. Daarna is er gelegenheid tot napraten.
Locatie: Café Jansen en Janssen, Oude Markt 10 7511 GA Enschede 053-4307010 Jansen en Janssen is met het openbaar vervoer goed bereikbaar, het Centraal Station van Enschede ligt op 5 minuten lopen afstand. In de buurt is voldoende parkeergelegenheid.
Entree: € 17,50 per persoon, inclusief 2 maal koffie en/of thee. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.
Maximum aantal deelnemers: 30

Aanmelding: Voor het aanmelden voor dit HB-Café is er een online formulier op: http://ihbv.nl/evenementen.

Voor nadere informatie over het HB-Café kunt u contact opnemen met Erika Götzke, via [email protected] of telefonisch op 06-40731202.

Instituut Hoogbegaafdheid Volwassenen