13-09-2019 HB-Café Eindhoven: Feedback

Op vrijdag 13 september organiseert Team Eindhoven weer een Hb-Café.
Martine Evers begeleidt deze avond over feedback. Dit is een heel mooi vervolg op het onderwerp communicatie van de vorige keer.

Feedback is een boodschap over het gedrag en/of de prestaties van een ander. Het geven van feedback is onmisbaar, in jouw privéleven (hoe doe je dat in relaties?), of wanneer je met anderen samenwerkt, dus ook in werksituaties. Je moet zo nu en dan kunnen zeggen wat je lastig of juist heel erg fijn vindt van of aan de ander.
Wie feedback geeft nodigt ook uit feedback terug te ontvangen. Ben je daar klaar voor?
Zijn er bij feedback verschillende vormen mogelijk?

Én, klopt dit? “Feedback is per definitie positief!”

Verdergaan betekent niet dat je
vergeet, het betekent alleen dat je
bespreekt wat plaatsvond en besluit
door te gaan met samenwerken.

Zoals gebruikelijk wordt ook dit weer een avond waar de interactie voorop staat.

Martine Evers heeft 25 jaar ervaring in de Gezondheidszorg ,in management- en directiefuncties, en is nu al 9 jaar zzp-er in advies en executive coaching.

Locatie: Academisch Genootschap, Parklaan 93 in Eindhoven. Er is volop gratis parkeergelegenheid op het parkeerterrein achter het Genootschap. Toets daarvoor in het navigatiesysteem het adres Fazantlaan 16 in Eindhoven in. De slagboom bij het parkeerterrein gaat vanzelf voor u open en van daaraf loopt u via een klein voetpad naar de hoofdingang van het gebouw. Komt u met de trein, dan is het ongeveer 10-15 minuten lopen.

Tijd: Inloop vanaf 19:00 uur. Aanvang 19:30 uur.
Entree: € 17,50 per persoon incl. 1 consumptie

Voor het aanmelden voor dit HB-Café is er een online formulier op: http://ihbv.nl/evenementen.
Na aanmelding kun je online betalen via iDEAL/Bancontact-Mister Cash. Als een HB-Café volgeboekt is, wordt het online formulier niet meer getoond.

Er is op dezelfde pagina een formulier beschikbaar om op de wachtlijst te worden geplaatst. Alleen wachtlijstmeldingen die op deze wijze binnen komen worden geaccepteerd. We nemen dan contact met je op wanneer er een plaats beschikbaar komt.