14-03-2019 HB-Café Deventer: Niet aanpassen, wel afstemmen

Op donderdag 14 maart 2019 vindt het derde HB-Café in Deventer plaats, deze keer met de titel “Niet aanpassen, wel afstemmen”. Spreker is Frans Corten, auteur van het nieuwe boek ‘Uitzonderlijk Talent’.

Als je hoogbegaafd bent, of daar dicht tegenaan zit, kan je een grote kloof ervaren in de omgang met je omgeving. Aanpassen blijkt op den duur niet te werken, frustraties hopen zich op en kunnen er op een onhandige manier uitkomen. Bovendien: als je een gemiddelde versie van jezelf neerzet, kom je dan ooit op een plek die bij je past?

Op deze avond gaan we enkele situaties uit het dagelijks leven onderzoeken en mogelijke oplossingen en strategieën uitwisselen. Werkt het als je de koetjes en kalfjes gewoon overslaat en direct tot de kern komt? Hoe kan je meer bij jezelf blijven en toch nog aandacht hebben voor het contact met de ander?

Na de pauze zal Pepijn van de Vorst Frans Corten interviewen over zijn nieuwe boek, dat op deze avond ook te koop is. Wat was voor hem de directe aanleiding om het boek te schrijven? Hoe zijn de illustraties tot stand gekomen en waarom is dat belangrijk? Kijk voor meer informatie alvast op uitzonderlijktalent.nl

  

Entree: € 17,50 per persoon, inclusief 2 maal koffie en/of thee. Overige consumpties zijn voor eigen rekening. Er is ruimte voor maximaal 35 personen.
Zaal open: 19:00 uur. Aanvang programma 19:30 uur. Einde programma 21:45 uur.

Aanmelden:
Aanmelden voor dit HB-Café is noodzakelijk. Er is een online formulier op: http://ihbv.nl/evenementen. Na aanmelding kun je online betalen via iDEAL.

Indien de inschrijving vol is, is een wachtlijstformulier beschikbaar. Er wordt dan contact opgenomen indien er een plaats beschikbaar komt.

Locatie:
De Leeuwenkuil/Kunstcircuit, Keizerstraat 70, 7411 HH Deventer
De Leeuwenkuil bevindt zich schuin tegenover treinstation Deventer, op nog geen 5 minuten loopafstand, naast de Deventer Schouwburg en het Filmhuis de Keizer.

Parkeren centrum
Mensen die met de auto komen kunnen niet voor de deur parkeren. Dit kan wel in parkeergarage bij het station of in de centrumgarage achter de HEMA.