14-06-2019 HB-Café Zeeland (Middelburg): Weet jij wat jouw KernTalenten zijn?

Op vrijdag 14 juni 2019 is er opnieuw een HB-Café in Middelburg. Sylvia Tas spreekt dan over de KernTalentenmethode.

Als hoogbegaafde kan je vaak heel veel en ben je bovendien op veel gebieden heel competent. Je kunt iets goed, krijgt veel waardering en tóch verlies je energie. Tijdens je studie of in je werk heb je vast al eens gemerkt, dat je van bepaalde taken energie krijgt, maar ook dat er taken zijn die niet moeilijk zijn, maar waar je als een berg tegen op kan zien. De KernTalentenmethode maakt inzichtelijk van welke activiteiten jij energie krijgt en waar je energie van verliest. Daarmee kun je werk of een studie zoeken, die echt bij jouw KernTalenten past.

De dingen waar jij mee speelde in je kindertijd en de manier waarop je dat deed, zeggen ontzettend veel over jouw aard, je potentieel en jouw motivatie. Dit is de basis van de KernTalentenmethode.

Bij je geboorte ligt al het grootste deel van je talenten vast. Een kind speelt uit zichzelf met speelgoed en vaak op een originele manier. Bij gebrek aan een garage, wordt dit met blokken gerealiseerd of dienen de vakken op het kleed als parkeerplaats.

In een interactieve workshop maak je kennis met wat KernTalenten zijn. Je ontdekt wat je ermee kunt doen, bij welke vragen je een analyse laat maken en wat je mag verwachten van de resultaten.

Sylvia Tas neemt je mee terug naar je kindertijd en laat je nadenken over waar je vroeger als kind, tussen je vierde en twaalfde levensjaar, graag mee speelde.

Jouw favoriete speelgoed en activiteiten zeggen alles over je KernTalenten.
Wat is je aard, potentieel en intrinsieke motivatie om functionele dingen te creëren. Welke talenten hebben te maken met spelen met Lego, met hutten bouwen, met tekenen en schilderen, een muziekinstrument spelen of eindeloos avonturenboeken lezen?

Sylvia Tas werkt als coach en trainer in haar praktijk in Middelburg (www.apparentlygifted.nl) en organiseert 2 keer per jaar een speciale cursus voor ouders van hoogbegaafde kinderen waarvoor zij opgeleid is door James T. Webb in Chicago.

Locatie: Café Le Penseur, Varkensmarkt 15, 4331 LA Middelburg
Entree: € 17,50 per persoon, inclusief koffie/thee/water. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.
Zaal open: 19:00 uur; aanvang programma 19:30 uur. Einde programma 22.00 uur. Daarna is er gelegenheid tot napraten.
Maximum aantal deelnemers: 30

Aanmelding:
Voor het aanmelden voor dit HB-Café is er een online formulier op: http://ihbv.nl/evenementen.

Wanneer een HB-café is volgeboekt, is inschrijving niet meer mogelijk. Wie dat wil, kan zich op de wachtlijst laten plaatsen door het wachtlijstformulier in te vullen. Alleen wachtlijstmeldingen die op deze wijze binnenkomen worden in behandeling genomen. We nemen contact met je op wanneer er een plek beschikbaar komt.