14-09-2017 Samen-werkmiddag HB Ondernemers

Herinner je je de gave sfeer van de ondernemersdagen voor hoogbegaafden nog? De naam van het event was Slim van Start. Op donderdag 14 september ontmoeten we elkaar weer. Bij ondernemen komt een heleboel kijken en zeker als hoogbegaafde heb je de nodige uitdagingen. Hierin kunnen we elkaar helpen, versterken en inspireren! Wil je sparren met peers? Dan is dit echt iets voor jou! Doe je mee?

Het is een echte samen-werkmiddag. De vorige keer (22 juni) hebben we de volgende vraagstukken geëxploreerd: strategie, samenwerking en geld; de juiste doelgroep bereiken en profileren voor complexe vraagstukken; klantenbinding; omgaan met weerstanden en persoonlijke groei. Het was verrassend wat we vanuit onze verschillende perspectieven en diversiteit in achtergrond voor elkaar konden betekenen.

Programma

Wat houdt jou bezig? Waarover wil jij sparren? We bereiden voor 14 september een flexibel programma voor, dat we aanpassen op het aantal en de behoeften van de deelnemers. We duiken daarin in de vragen die ons op dit moment bezighouden. Het programma staat in het teken van samen-werken én ont-moeten. Er is dus ook tijdens de lunch en bij de borrel achteraf veel ruimte voor ingebouwd. We smeden zo ook verbindingen. En wij achten het niet onaannemelijk dat er nieuwe, mooie initiatieven gaan ontstaan! Energizers tussendoor houden de bijeenkomst lekker fris en actief.

Schrijf je dus gauw in om een van de plekken te bemachtigen!
We komen daarna weer bijeen op 16 november. Zet ook deze datum vast in je agenda.

Uiteraard kun je ook terecht met vragen, ideeën en netwerk suggesties op onze facebook en linkedin pagina via https://www.facebook.com/groups/1783514361928371/ en https://www.linkedin.com/groups/13519768/

Algemene informatie

Locatie:The Colour Kitchen, Pr. Christinalaan 1, 3554 JL Utrecht Zuilen (http://zuilen.thecolourkitchen.com/)
Bereikbaarheid: goed bereikbaar met de auto. Er zijn voldoende parkeerplaatsen bij het gebouw en parkeren is gratis. Reizigers met het OV stappen uit in station Utrecht Zuilen. Er gaat elke 10 minuten een bus. De bus doet er 10 minuten over.

Datum: donderdag 14 september 2017
Aanvang:13 uur met een broodjeslunch
Einde:het programma eindigt om 17 uur; de borrel is tot 18 uur
Kosten: € 49,= (het IHBV is vrijgesteld van BTW)
Inclusief koffie/ thee/water, lunch, borrelhapje. De drankjes en overige consumpties zijn voor eigen rekening.
Let op: in deze locatie kun je alleen betalen met contant geld; neem dus cash geld mee.

Aanmelding: Aanmelden via het online formulier hieronder. Na aanmelding dien je direct online te betalen via iDEAL of Bancontact/Mister Cash. Je krijgt een e-mail als bevestiging die tevens als factuur dient.

Inschrijfformulier HB Ondernemers 14-09-2017

  • € 0,00
  • Annuleringsvoorwaarden: Restitutie van het inschrijfgeld is niet mogelijk. Wanneer je onverwachts niet kunt, kun je je plaats aan een ander afstaan. Dit dien je zelf te regelen (via bijvoorbeeld de linkedin-of facebook-pagina).