14-11-2019 HB-Café Deventer: Communiceren en Verbinden; Tools voor hoogbegaafden

Op donderdag 14 november is het volgende HB-Café in Deventer. Marga Spaanjaars komt speken over communiceren en verbinden.

Waarom is communiceren soms zo lastig, juist als je hoogbegaafd bent? Welke factoren spelen hierbij een rol? Hoe sluit je aan bij je omgeving als je anders denkt dan de meeste mensen om je heen? En wat helpt om je communicatie met anderen te verbeteren?

Op donderdag 14 november gaan we in op de verschillen in denken en het beleven van contact tussen hoogbegaafden en anderen in hun omgeving. We gaan op een interactieve manier onder-zoeken wat het belang is van small talk. We gaan ontdekken welke coping strategieën hoogbegaafden nogal eens ontwikkelen in hun manier van communiceren.
En we gaan oefenen met een manier om hier makkelijker mee om te gaan.

Deze avond bestaat uit een gedeelte theorie, maar vooral uitwisseling met elkaar, oefeningen waarin je kunt voelen, ervaren en kunt leren door te doen.

De inhoud van deze avond wordt verzorgd door Marga Spaanjaars, oprichter van www.hb-trainingen.nl en www.hetkananders-coaching.nl. Marga is coach en KernTalentenanalist en zij verzorgt workshops en communicatietrainingen, gericht op hoogbegaafde en hooggevoelige volwassenen.

Entree: € 17,50 per persoon, inclusief 2 maal koffie en/of thee. Overige consumpties zijn voor eigen rekening. Er is ruimte voor maximaal 35 personen.
Zaal open: 19:00 uur. Aanvang programma 19:30 uur. Einde programma 21:45 uur.

Aanmelden:
Aanmelden voor dit HB-Café is noodzakelijk. Er is een online formulier op: http://ihbv.nl/evenementen. Na aanmelding kun je online betalen via iDEAL.

Indien de inschrijving vol is, is een wachtlijstformulier beschikbaar. Er wordt dan contact opgenomen indien er een plaats beschikbaar komt.

Locatie:
De Leeuwenkuil/Kunstcircuit, Keizerstraat 70, 7411 HH Deventer
De Leeuwenkuil bevindt zich schuin tegenover treinstation Deventer, op nog geen 5 minuten loopafstand, naast de Deventer Schouwburg en het Filmhuis de Keizer.

Parkeren centrum
Mensen die met de auto komen kunnen niet voor de deur parkeren. Dit kan wel in parkeergarage bij het station of in de centrumgarage achter de HEMA.