15-11-2019 HB-Café Utrecht: De gevoelige kant van hoogbegaafdheid

Vrijdag 15 november 2019 onderzoeken we in het HB-café Utrecht de gevoelige kant van hoogbegaafdheid. Hoogbegaafde en hooggevoelige mensen hebben veel overeenkomsten. Of hoort het een misschien zelfs bij het ander? Op deze interactieve avond bekijken we wat hooggevoeligheid inhoudt, in welke mate het verwant is aan hoogbegaafdheid en op welke manier jij deze kant van je hoogbegaafdheid ervaart.

Hoogbegaafdheid wordt in de maatschappelijke opinie direct gekoppeld aan cognitieve vaardigheden. De snelle, intense verwerking van informatie maakt hoogbegaafden echter ook gevoeliger dan de gemiddelde mensen. Inzicht in deze kant van hoogbegaafdheid geeft je de mogelijkheid om je gevoeligheid te ontwikkelen tot een kracht.

Dit HB-Café wordt georganiseerd en geleid door Rianne van der Stoep en Maïa van der Meer. Beide sprekers hebben zich gespecialiseerd in werken met hooggevoelige/hoogbegaafde personen en zijn ervaringsdeskundige.

Rianne helpt vanuit haar onderneming Kern Jezelf hooggevoelige en hoogbegaafde vrouwen dmv de Creatrix®-methode zich te bevrijden van belemmerende overtuigingen en angsten zodat zij vanuit innerlijke rust weer vol zelfvertrouwen en energie in het leven komen te staan.

Maïa coacht hoogbegaafd en hooggevoelige volwassenen op levens- en loopbaanvragen door oa hun KernTalenten te analyseren.

Locatie: The Colour Kitchen, Oudegracht 214 , Utrecht (www.thecolourkitchen.com)
Datum: vrijdag 15 november 2019
Aanvang: 19.30 uur (ontvangst vanaf 19.00 uur) tot 22.00 uur; daarna gelegenheid tot napraten.
Kosten: € 17,50 (inclusief koffie, thee, water. Overige consumpties voor eigen rekening)

Aanmelden
Voor het aanmelden voor dit HB-Café is er een online formulier op: https://ihbv.nl/evenementen. Na aanmelding kun je direct online betalen via iDEAL of Bancontact/Mister Cash.

Indien een HB-café is volgeboekt, kun je jezelf plaatsen op de wachtlijst door dit formulier in te vullen. We nemen dan contact met je op wanneer er een plek beschikbaar komt. We nemen alleen wachtlijstmeldingen die op deze wijze aangeleverd worden in behandeling. Dit formulier is niet bedoeld om je aan te melden voor HB-Cafés waarvan de inschrijving nog niet geopend is.