20-06-2019 HB Café Zuid-West (Breda): Plannen doe ik morgen; uitstellen vandaag

Onze excuses voor deze late kennisgeving van dit HB-Café. Hoe dat komt? Uitstelgedrag! Maar hier dan de aankondiging van het volgende HB-Café Zuid-West in Breda op donderdag 20 juni met als spreekster Linda Batenburg.

Uitstelgedrag – veel mensen hebben er last van. Veel hoogbegaafden stellen taken uit vanuit achterliggende issues als verveling of perfectionisme. Hoe dat werkt én hoe je er mee omgaat, hoor je donderdag 20 juni 2019 in HB-Café Zuid-West met Linda Batenburg.

Tijdens dit HB-Café komen praktische oplossingen, een vleugje theorie en methodes om te plannen aan de orde.

Linda is een creatieve duizendpoot die dol is op uitdagingen en werkt graag op projectbasis vanuit haar onderneming www.lbcreative.nl. In haar ontwikkeling en werk heeft ze nogal wat worstelingen met uitstelgedrag gekend. De theoretische kennis en de ervaring die ze over dit onderwerp opdeed, komt ze graag delen met andere hoogbegaafden. Wie weet, ga jij vanaf morgen écht proactief aan de slag met die enorme to do list.

Het HB-Café ‘Plannen doe ik morgen; uitstellen vandaag’ wordt gehouden op donderdag 20 juni, in Het Klooster aan de Schorsmolenstraat 13 in Breda. De deuren gaan open om 19.00 uur, om 19.30 uur begint het inhoudelijke gedeelte. Na afloop (omstreeks 22.00 uur) is er ruim de gelegenheid tot napraten.

Parkeren is gratis op het eigen terrein van het klooster. Buslijn 2 stopt pal voor de deur bij de halte Schorsmolenstraat.

De entree bedraagt € 17,50 per persoon. Koffie, thee, water en één andere consumptie zijn inclusief. Aanmelden kan via www.ihbv.nl/evenementen. Na aanmelding kun je direct online betalen via ideal of Bancontact/Mister Cash.

Als een HB-Café vol is, is inschrijven niet meer mogelijk. Wel is er een wachtlijstformulier waarmee mensen zich kunnen aanmelden. Er wordt dan contact opgenomen als er en plaats beschikbaar komt.

IHBV en HB-Café Zuid-West zijn ook te vinden op Facebook: facebook.com/InstituutHBVolwassenen facebook.com/HBzuidwest