22-11-2019 HB-Café Eindhoven: HB en HSP hoe wordt het je kracht?

Op vrijdag 22 november is het volgende HB-Café in Eindhoven. Deze avond zal Rianne van de Ven kennis delen over Hoogsensitiviteit en Hoogbegaafdheid.

De termen hoogsensitiviteit, hooggevoeligheid en overexcitabilities van Dabrowski worden vaak door elkaar gebruikt. Toch verschillen de concepten van elkaar. Hoe zit het precies en wat hebben hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid met elkaar te maken?

Rianne van de Ven is voorzitter van het IHBV, heeft een coachpraktijk voor hoogbegaafde volwassenen en is ECHA-specialist in gifted education. Ze heeft aan de Vrije Universiteit Brussel, onder leiding van Prof. Dr. Elke van Hoof, onderzoek gedaan naar de relatie tussen hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid. Zie ook www.riannevdven.nl

Voor de pauze presenteert ze de wetenschappelijk onderbouwde informatie over wat hoogsensitiviteit inhoudt en hoe het zich verhoudt met hoogbegaafdheid, hooggevoeligheid en de overexcitabilities van Dabrowski.
Na de pauze staat de avond in het teken van het herkennen van hoogsensitiviteit in jouw leven, wat het je brengt en hoe je voorkomt dat de wereld je overweldigt.

Locatie: Academisch Genootschap, Parklaan 93 in Eindhoven. Er is volop gratis parkeergelegenheid op het parkeerterrein achter het Genootschap. Toets daarvoor in het navigatiesysteem het adres Fazantlaan 16 in Eindhoven in. De slagboom bij het parkeerterrein gaat vanzelf voor u open en van daaraf loopt u via een klein voetpad naar de hoofdingang van het gebouw. Komt u met de trein, dan is het ongeveer 10-15 minuten lopen.

Tijd: Inloop vanaf 19:00 uur. Aanvang 19:30 uur.
Entree: € 17,50 per persoon incl. 1 consumptie

Voor het aanmelden voor dit HB-Café is er een online formulier op: http://ihbv.nl/evenementen.
Na aanmelding kun je online betalen via iDEAL/Bancontact-Mister Cash. Als een HB-Café volgeboekt is, wordt het online formulier niet meer getoond.

Er is op dezelfde pagina een formulier beschikbaar om op de wachtlijst te worden geplaatst. Alleen wachtlijstmeldingen die op deze wijze binnen komen worden geaccepteerd. We nemen dan contact met je op wanneer er een plaats beschikbaar komt.

Dit is de handout van de presentatie die Rianne tijdens de avond gebruikt heeft.