29-03-2019 HB-Café Delft: Solliciteren voor hb-ers; een sollicitatiegesprek, hoe doe je dat?

Op vrijdag 29 maart februari vindt er opnieuw een HB-Café in Delft plaats. Peter Overzier en Irene Ettema verzorgen de workshop “Solliciteren voor hb-ers; een sollicitatiegesprek, hoe doe je dat?”

Merk je dat solliciteren lastig is voor je? Weet je niet goed wat je kan doen om je beste kanten te laten zien in een sollicitatiegesprek? Loop je vast in je gesprek voor een nieuwe baan of een andere functie?

Op vrijdag 29 maart 2019 zullen Irene Ettema en Peter Overzier dit café over solliciteren voor HB-ers begeleiden. Wat is de opzet van een sollicitatiegesprek, welke valkuilen kunnen HB-ers ervaren en hoe pak je die aan op een manier die bij je past?

Op deze avond willen we je wijzer en vooral handiger maken zodat je je zeker voelt voor het gesprek, je goede kanten aan bod komen en je kan laten zien welke mogelijkheden jij biedt voor de organisatie.

Deze avond is een verkorte versie van een 2-daagse training die we in de toekomst willen gaan geven.

Irene is trainer en trainingsacteur. Peter werkt als psycholoog en is coach voor hele slimme mensen.

Het HB-café is er voor iedereen die hier belangstelling voor heeft. Het is een combinatie van café (gezelligheid) en een thema (leerzaam).

Op 29 maart as. gaan de deuren van het HB-café om 18.30 open. Het inhoudelijke deel duurt van 19.00 tot 21.30 uur. Tot 23.00 uur kan men dan (eventueel onder het genot van een drankje) met elkaar napraten.

Let op: gewijzigde locatie!!!!
Locatie: Sociëteit Het Meisjeshuis, Oude Delft 112, 2611 CG, Delft

Het Meisjeshuis is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar en er is een ruime parkeergarage direct aan de overkant van de gracht (Phoenixgarage).

De entreeprijs bedraagt, inclusief koffie en thee (vooraf), 17,50 euro per persoon.

Voor het aanmelden voor dit HB-Café is er een online formulier op: https://ihbv.nl/evenementen. Na aanmelding kun je online betalen via iDEAL.

Als een HB-Café vol is, is inschrijven niet meer mogelijk. Wel is er een wachtlijstformulier waarmee mensen zich kunnen aanmelden. Er wordt dan contact opgenomen als er en plaats beschikbaar komt.