29-03-2019 HB-Café Eindhoven: Verborgen talenten van hoogbegaafdheid

Op vrijdag 29 maart organiseert Team Eindhoven weer een HB-Café. Frank de Mink komt spreken over de verborgen talenten van hoogbegaafdheid.

Ruim je blokkades op en zet je talenten in ter verbetering van de wereld! Veel mensen die volgens kenners talenten vertonen, twijfelen daarover omdat labels of diagnoses zoals hoogbegaafdheid, ADHD en autisme hen blokkeren. Met een bak aan onbenut potentieel en een groot verlies aan persoonlijk geluk tot gevolg. Als je blijft twijfelen over wat je wilt en kan, verspil je tijd, geld, je leven en je talenten. Dat kan vele jaren duren.

Op vrijdag 29 maart neemt Frank de Mink van Academisch Centrum Holland Tegenwicht (ACHT) je mee op ontdekkingstocht naar de verborgen talenten van hoogbegaafdheid. Frank helpt al twintig jaar hoogbegaafden helder te krijgen wat voor hen hoogbegaafdheid betekent, hoe hun ‘tekortkomingen’ talenten kunnen zijn, en wat zij met hun talent willen doen. Ook doet en deed hij onderzoek naar psychiatrische misdiagnoses bij hoogbegaafden, hetgeen een schat aan kennis en inzicht opleverde over talentontwikkeling en realisering van hoogbegaafdheid, zelfs als de situatie onhoudbaar lijkt.

We verwelkomen je weer graag voor een inzichtrijke en interactieve avond.

Hier een filmpje waarin Frank over deze avond geïnterviewd wordt:

Locatie: Academisch Genootschap, Parklaan 93 in Eindhoven. Er is volop gratis parkeergelegenheid op het parkeerterrein achter het Genootschap. Toets daarvoor in het navigatiesysteem het adres Fazantlaan 16 in Eindhoven in. De slagboom bij het parkeerterrein gaat vanzelf voor u open en van daaraf loopt u via een klein voetpad naar de hoofdingang van het gebouw. Komt u met de trein, dan is het ongeveer 10-15 minuten lopen.

Tijd: Inloop vanaf 19:00 uur. Aanvang 19:30 uur.
Entree: € 17,50 per persoon incl. 1 consumptie

Voor het aanmelden voor dit HB-Café is er een online formulier op: http://ihbv.nl/evenementen.
Na aanmelding kun je online betalen via iDEAL/Bancontact-Mister Cash. Als een HB-Café volgeboekt is, wordt het online formulier niet meer getoond.

Er is op dezelfde pagina een formulier beschikbaar om op de wachtlijst te worden geplaatst. Alleen wachtlijstmeldingen die op deze wijze binnen komen worden geaccepteerd. We nemen dan contact met je op wanneer er een plaats beschikbaar komt.