31-01-2019 HB-Café Haarlem: Hoogbegaafd, meer dan een hoog IQ

Op donderdag 31 januari 2019 is er – na een pauze van bijna een jaar weer een HB-Café in Haarlem. We trappen af met het thema: Hoogbegaafd, meer dan een hoog IQ!

Deze bijeenkomst richt zich op volwassenen die – wellicht net – ontdekt hebben dat ze hoogbegaafd zijn of het vermoeden hebben dat ze dat zijn en daar meer over willen weten. Op deze avond deelt Noks Nauta, kennisspecialist van het eerste uur, de huidige kennis over hoogbegaafdheid bij volwassenen. Hoe herken je hoogbegaafdheid?
Gaat het om een hoog IQ of spelen er meer eigenschappen mee? Wat heb je eraan en wat kun je ermee? Hoe neem je verantwoordelijkheid voor jezelf en je eigen leven? Hoe los je problemen op? De nadruk ligt op zowel de kwaliteiten en talenten van hoogbegaafdheid,
als veel voorkomende problemen in de werk en leeromgeving. Noks zal ook zorgen voor opdrachten die uitnodigen tot interactie met de andere aanwezigen.

Noks Nauta is arts, psycholoog en ere-bestuurslid van het Instituut Hoogbegaafdheid Volwassenen (IHBV), dat in 2010 werd opgericht. Zij houdt zich sinds 2000 bezig met hoogbegaafde volwassenen en schreef diverse boeken en artikelen.

Datum: donderdag 31 januari 2019
Locatie: Vooges Centraal, Kennemerplein 6, 2011 MJ Haarlem (centrum).
Let op: dit HB-Café vindt plaats op een andere locatie dan voorheen!
Vooges Centraal is bij het station van Haarlem en is met het openbaar vervoer goed bereikbaar.
Kom je met de auto? Parkeren is onder andere mogelijk in Parkeergarage P1 Stationsplein Haarlem, Lange Herenstraat 11, 2011 LK Haarlem.

Aanvang: 19.30 uur (zaal open vanaf 19.00 uur) Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje.
Entree: De entreeprijs bedraagt € 17,50 per persoon (incl. koffie/thee). De overige consumpties dienen zelf te worden afgerekend.

Aanmelden: Inschrijven kan via: http://ihbv.nl/evenementen.

Volgeboekt? Wanneer een HB-Café is volgeboekt, is inschrijving niet meer mogelijk. Wie dat wil, kan zich op de wachtlijst laten plaatsen door het daartoe bestemde formulier op de evenementenpagina in te vullen. Alleen wachtlijstmeldingen die op deze wijze binnenkomen worden in behandeling genomen. We nemen contact met je op wanneer er een plek beschikbaar komt.