Boeklancering Uitzonderlijk Talent van Frans Corten op IHBV-Novilo-congres

Op vrijdag 8 maart komt het boek “Uitzonderlijk Talent” van Frans Corten uit. Het eerste exemplaar wordt tijdens een feestelijk moment uitgereikt op het IHBV-Novilo congres in Utrecht, de dag voorafgaand aan De Week van de Hoogbegaafdheid.
Frans – vanaf dag één van het bestaan van het IHBV betrokken als vriend en lid van ons comité van aanbeveling – gaf zijn boek de ondertitel “Gids voor hoogbegaafden, uitvinders en andere vreemde vogels.”

Op de achterflap staat:

“Hoogbegaafden en andere vreemde vogels hebben vaak moeite om hun weg te vinden in het leven en in hun werk. Ondanks hun talenten raken ze in conflict met leidinggevenden, voelen ze zich niet begrepen of kunnen ze maar niet ontdekken wat ze écht willen.

Frans Corten, zelf zo’n vreemde vogel, begeleidt hoogbegaafden en andere uitzonderlijke talenten in hun loopbaan. Hij is een van de pioniers op het gebied van hoogbegaafde volwassenen. In dit boek heeft hij alle werkzame inzichten en eigen uitvindingen bijeengebracht die behulpzaam kunnen zijn om beter je weg te vinden in leven en werk. Hij dringt niets op maar adviseert met respect voor de eigenzinnigheid van jou als vreemde vogel.

Vijf vreemde vogels die op hun pootjes terecht zijn gekomen vertellen achterin dit boek openhartig over de valkuilen en oplossingen in hun loopbaan.
Uitzonderlijk talent biedt je een handleiding om je uitzonderlijke zelf te herkennen én serieus te nemen. En dat is het begin van je nieuwe toekomst.”

Het boek zal tijdens de congresdag verkocht worden in de stand van het IHBV voor een speciale kortingsprijs van € 19,75
Na 8 maart zal het boek € 24,60 kosten. Gedurende de congresdag zal Frans ook ruimte inplannen om te signeren.

Kun je niet bij het congres en de boekpresentatie aanwezig zijn, dan kun je het boek nu al – met dezelfde korting – bestellen op https://www.uitzonderlijktalent.nl
Van ieder exemplaar uit de voorverkoop tot en met 8 maart doneert Frans een bedrag aan het IHBV!

Meer informatie over het IHBV-Novilo congres vind je hier: https://ihbv.nl/congres2019/