Dag-en-Nacht-Hoogbegaafd-CoverVoorwoord
Al brainstormend over wat we allemaal zouden kunnen doen ter ere van het vijfjarig jubileum van het IHBV komt Noks met het idee om columns te schrijven. We publiceren de eerste in februari 2015. Noks schrijft vlijtig door, haar productie ligt op meer dan een column per week. Bijna verontschuldigend daarvoor geeft ze aan “Ik kan bijna overal wel een column over schrijven”. Tja, je bent dag en nacht hoogbegaafd, die talenten zet je niet zo maar uit!

Haar columns zijn luchtig, uit het leven gegrepen, en zetten aan tot denken. Noks legt creatieve associaties maar schuwt het ook niet om de (hoogbegaafde) medemens een spiegel voor te houden. Ook een kritische noot gaat ze niet uit de weg. We besluiten er een boekje van te maken, want deze kwaliteit vraagt om een bredere verspreiding!

En hier ligt het dan: Dag en nacht hoogbegaafd. Dertig columns van Noks Nauta. Ongeveer de helft daarvan al eerder gepubliceerd op de website van het IHBV, maar ook veel niet eerder verschenen materiaal. Met prachtige illustraties van drie vrijwilligers.

We hopen dat het stukjes zijn die aan het denken zetten en die ook uitnodigen om er met elkaar over te praten.

November 2015.

Rianne van de Ven
Voorzitter Instituut Hoogbegaafdheid Volwassenen

Bestelformulier Dag en Nacht Hoogbegaafd

Met onderstaand formulier kun je het boek met columns van Noks Nauta "Dag en Nacht Hoogbegaafd" bestellen. Je dient direct online te betalen.

  • verplicht wanneer je een factuur wilt ontvangen
  • Dat kan zonder extra portokosten. Wil je meer dan 2 exemplaren bestellen, stuur ons dan een e-mail, dan berekenen we de kosten en krijg je een separate factuur.
  • € 0,00