Vaak wordt het door ons HB’ers als zwaar of moeilijk ervaren om andere individuen en/of groepen mee te nemen in onze doelen of ideeën. Het lijkt soms zelfs bijna een zelfopgelegd stigma (dat helaas neigt naar een slachtofferrol). 

Wij hebben juist bij uitstek de capaciteiten om het tegenovergestelde te realiseren: we zijn gedreven, empathisch, hebben een sterk communicatief en associatief brein, voelen en denken snel, redeneren ook in een sociale context top-down, zijn categorisch ingesteld en hebben vaak een sterke mening. Wat Niek betreft de perfecte eigenschappen om gemeenschappen te bouwen, te co-creëren, klanten te werven en te behouden, te netwerken en teams aan te sturen. 

Ook hij heeft zijn uitdagingen gehad, maar nadat het HB-besef met alle bijbehorende lessen bij hem zijn intrede had gedaan en hij goed kon reflecteren is hij deze wig tussen “De meute en ik” echt als kracht gaan zien, versus het uitputtende karakter dat het eerder voor hem had.

In deze workshop geef Niek je inzicht in sociale valkuilen en pragmatische tools die je in kunt zetten om frustratie te voorkomen en juist samen met jouw relevante doelgroep verder te komen. Valkuilen worden erkend, maar de stip op de horizon weegt altijd zwaarder!

Voorbereiding
Voel van tevoren eens bij jezelf: Ben jij een teamplayer of juist niet?

Aantal deelnemers
Bij deze workshop is plek voor 20 mensen.