09-10-2020 HB-ondernemersdag

Hallo Slimme ondernemer!

Je kunt je weer inschrijven voor een hele dag vol netwerkmogelijkheden en 2 uitdagende workshops.
Het thema voor 9 oktober is Toekomstgericht ondernemen.

Wat kun je verwachten?

Vanaf 10.00 uur in de ochtend en vanaf 13:30 in de middag kun je al -online- binnenlopen en TalentCaching spelen. Netwerken is als schatzoeken: de schat in de mensen zelf. Vind (sparrings)partners, klanten en vrienden in spe en ervaar ook het plezier in online netwerken!

Om 10.30 start de ochtendworkshop en om 14.00 uur start de middagworkshop. Workshops duren gemiddeld 1,5 uur. Elke workshop gaan we samen aan de slag en kun je leren van de workshophouder en de andere deelnemers in een zeer interactieve sessie, waarvan je de opgedane kennis meteen kunt toepassen in jouw onderneming.

Na de workshops gaan we ook weer een half uur volop netwerken om elkaar beter te leren kennen en de onderwerpen nog een slagje verder uit te diepen, gewoon omdat dat leuk is!

Prijs per workshop

 

€ 33,-

 
Jack Cox

Verdienmodel innovaties in een duurzame wereld.

10.30 – 12.30 uur
In 2050 dienen alle ondernemingen een duurzaam karakter te hebben. Onmiskenbaar zullen de komende jaren een veelvoud aan startende en bestaande bedrijven de bakens gaan verzetten en met een duurzame en circulaire bril kijken naar de eigen activiteiten.
Waar liggen de kansen en is de wijze waarop men nu onderneemt nog steeds houdbaar in zo’n circulaire omgeving? Of dienen we nog verder te kijken en ons zelf hele andere vragen te stellen? Willen we nog wel winst maken als dit ten koste gaat van onze planeet of onze jongeren?
Wat betekent het om je bedrijf FutureProof te maken, ofwel opererend binnen de grenzen van de donut economie? In deze workshop gaat Jack in op duurzaam ondernemerschap in verhouding tot het huidige en gewenste financiële en economische systeem, plus op welke wijze je hierop een goed en passend verdienmodel baseert.

 

Sonsoles Alonso

Mensen managen is vermoeiend: omzeil de regels en leer delegeren als een pro

14.00 – 16.00 uur
Micromanagen is zo 2019. Welkom delegeren als een pro! In de loop van de muziekgeschiedenis was de componist een oppermachtige figuur geworden die zijn partituren tot in de laatste puntjes vastlegde. Componisten deden hun best om de musici zoveel mogelijk te briefen. Dat is precies wat er ook in het bedrijfsleven gebeurt. Maar volgens auteur Daniel Pink, een van de belangrijkste waarden voor een moderne knowledge worker is autonomie. En sowieso voor een hoogbegaafde!
Na de Tweede Wereldoorlog waren steeds meer componisten die wat in zagen om de uitvoerders mee te laten beslissen over het verloop van een werk. Tijdens deze workshop zal Sonsoles jou middels door artiesten ontwikkelde graphic scores en een zelf-ontwikkeld kaartspel jou leren om als een eigenwijze pro te delegeren. Een graphic score is een flexibele grid die leiders en hun teams helpt om verschillende niveaus van delegeren te navigeren zodat knowledge workers en hoogbegaafden van de gewenste autonomie kunnen genieten terwijl de leider ook leider blijft. Sonsoles combineert hierbij haar ervaring van 17 jaar als artiest en producente van internationale projecten en de laatste ontwikkelingen rondom systeemdenken en machtgebruik.

 

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.