HB Ondernemersdag 2018

Op 5 oktober organiseert het IHBV weer een event voor HB ondernemers. Door hoogbegaafde ondernemers, voor hoogbegaafde ondernemers. Voor starters en ervaren ondernemers, voor ZZP-ers, MKB-ers en ondernemende HB-ers in organisaties. Het belooft een inspirerende, tot samenwerking en succes uitnodigende dag te worden. Er is alle ruimte om te netwerken. Het programma duurt van 10.00 tot 17.00 uur en eindigt met een borrel. De locatie is Het Huis Utrecht, op loopafstand van Station Utrecht CS.

  • Andere hoogbegaafde ondernemers ontmoeten?
  • Nieuwe inspiratie voor jouw ondernemen opdoen?
  • Je kennis op belangrijke thema’s verdiepen?
  • Naar huis gaan met nieuwe inzichten en contacten?

Het programma start met een dynamisch interview, waarin een bijzondere HB-ster voor het voetlicht staat: Dolores Leeuwin. Zij is bekend van het programma ‘Klokhuis’. Niet lang geleden kwam bij toeval haar hoogbegaafdheid aan het licht. Nu volgt zij haar passie, werkt met hoogbegaafde kinderen en vraagt aandacht voor waar zij tegenaan lopen. In het interview zal Dolores vertellen over haar hoogbegaafdheid in relatie tot ondernemen. Na dit interview volgt een eerste workshopronde met een keus uit 3 workshops, over thema’s zoals ‘succesangst’ en ‘innovatie’. Na de lunch is er een tweede workshopronde, over thema’s zoals ‘multipassionate ondernemen’ en ‘HB en samenwerken’. Het inhoudelijke programma eindigt met een opdracht over netwerken, die je iets brengt over netwerken.
Klik hier voor meer info over de workshops en de sprekers.

Vroegboekers betalen tot 1 september een deelnameprijs van € 90. Vanaf 1 september geldt het normale tarief van € 100. (Het IHBV is vrijgesteld van BTW).
Hiervoor krijg je een rijk gevuld programma met plenaire programmaonderdelen, workshops en meer. Het bedrag is inclusief koffie, thee en lunch. De borrel is voor eigen rekening.
Na afloop krijg je een functionele verrassing mee: een lifemap, waarmee je jouw ondernemen in beeld brengt en aandacht besteedt aan jouw prioriteiten.

HET EVENEMENT IS VOLLEDIG UITVERKOCHT

Ben je als HB ondernemer geïnteresseerd in inhoudelijke discussies voorafgaand aan de dag, meld je dan aan voor de Facebook groep Hoogbegaafde Ondernemers. Heb je een voorkeur voor Linkedin, dan is er ook de Linkedin groep IHBV HB Ondernemers.

HB Ondernemersdag 2018 wordt georganiseerd vanuit het IHBV in samenwerking met Eugenie Boon, Yvonne Vetketel, Ticia Luengo en Ellen van Dongen. Wij verheugen ons enorm op deze dag en kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Met warme groet,

Eugenie, Yvonne, Ticia en Ellen

Heb je vragen? Kom in contact! Mail met [email protected] of [email protected].