Hulp gezocht bij afstudeeronderzoek

Voor het afronden van mijn master bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam doe ik onderzoek naar leiderschap in relatie tot IQ en EQ. Een van de onderdelen die binnen mijn onderzoek van belang is, is hoogbegaafdheid bij volwassenen. Persoonlijk heb ik de achterliggende jaren steeds meer weten te duiden wat hoogbegaafdheid voor mij betekent.

Echter merk ik in mijn werkomgeving dat er rond dit thema veel onduidelijkheid en onbekendheid heerst. Ik hoop middels dit onderzoek een stukje extra inzicht toe te kunnen voegen aan de bestaande kennis op het gebied van hoogbegaafdheid. T.z.t. hoop ik via het IHBV ook een stukje te publiceren over de resultaten van het onderzoek.
Het onderzoek is anoniem, iedereen die hoogbegaafd is en 18 jaar of ouder is, kan meedoen. De data worden vertrouwelijk behandeld. Ik wil je alvast hartelijk bedanken voor je deelname!
De link naar het onderzoek: https://uva.fra1.qualtrics.com/jfe/form/SV_40FHOehMSmEenc2

Hartelijke groet,
Bram Oosterwijk