Bewust Eigenwijs

https://www.bewusteigenwijs.nl
Naam: ir AE (Astrid) van Til
E-mail: [email protected] Telefoonnummer: 0683325124
Beroep: Coach, Counsellor

Anders:

Plaats: Rotterdam

Specialisme:

Creatieve mensen die veel goede ideeën hebben en overal verbeter potentie zien, maar het niet lukt dit te communiceren en/of uit te voeren.

Pleasen, aanpassen, (gebrek aan) grenzen, keuzes maken, uitstelgedrag, zelfbeeld, perfectionisten, kritische mensen, doorbreken van gedragspatronen, volwassen hoogbegaafden, van denken naar doen.


Ervaring:

Ik ben zelf als volwassene erachter gekomen dat ik hoogbegaafd ben. Het lukte mij maar niet om uitgedaagd te blijven en mijn talenten in te zetten op zo’n manier dat ook ik tevreden was. Ik was in veel dingen TE (behalve tequila) en ik voelde mij onbegrepen.

Nu kan ik eindelijk al mijn creativiteit, leervermogen en strategisch denken kwijt kan in mijn coaching en mijn bedrijf. Ik ben continu in opleiding om mijzelf te leren kennen en de beste coach voor jou te zijn. Ik heb onder andere een basisopleiding coachen gedaan, NLP practitioner en doe aan bewustzijnstraining.

Waarom ik dit doe:
Ik zie zoveel mensen om mij heen met zulke super goede ideeën om alles mooier, beter en slimmer te maken, maar het niet lukt dit te doen. En dat vind ik zonde. Daar wil ik verandering in, want al deze slimme creatieve mensen hebben we zo hard nodig om ervoor te zorgen dat het anders wordt.

Hoe ik werk:
Ik help je met het begrijpen waarom je dingen (niet) doet zoals je die (niet) doet. Dat is de basis van een gedragsverandering. Dat doe ik op mijn eigenwijze manier door door te vragen, je uit te dagen en kan je ook een goede spiegel voorhouden als je het nodig hebt.

Als hoogbegaafde begrijp ik je gekke kronkels, je kan mij niet om de tuin leiden (daar help je immers niemand mee) en uit ervaring voel ik je struggles met je mee. Er is geen standaard format bij mij. Samen kijken we waar jij behoefte aan hebt en wat het beste bij jou past.

Ben je nieuwsgierig geworden? Boek eenvoudig een gratis intake via calendly.com/bewusteigenwijs/gratis-intake

BIG geregistreerd : N.v.t.

KRHB geregistreerd: Nee

Aanvullende informatie:

Je kan bij mij gratis parkeren.