BloemRaad Psychologen

http://www.bloemraadpsychologen.nl
Naam: drs A. (Ana) Bloemraad
E-mail: [email protected] Telefoonnummer: 06-51723435
Beroep: Coach, Psycholoog, Trainer

Anders: registerpsycholoog NIP/Arbeid&Organisatie

Plaats: Amsterdam

Specialisme:

Authenticiteit op het werk: Als je niet durft te zijn wie je eigenlijk bent, word je een ongelukkig mens. Zich kunnen gedragen in overeenstemming met persoonlijke waarden is een voorwaarde voor geluk en welzijn. Omdat we een onderdeel zijn van verschillende sociale groepen in een dynamische omgeving, laten we ons regelmatig door anderen beïnvloeden. Dat vergroot de kans dat we van onszelf vervreemd raken en we ons niet meer gedragen in overeenstemming met onze waarden.
Als Arbeid en Organisatiepsycholoog ken ik de situaties die op het werk kunnen ontstaan en hoe die tot vervreemding van onze waarden en onze authenticiteit kunnen leiden. Als coach werk ik al vele jaren met hoogbegaafde volwassenen en kijk ik samen met hun hoe ze in hun werk tot hun recht kunnen komen, floreren en hun kwaliteiten optimaal in kunnen zetten. Als hulpmiddel gebruik ik Acceptance en Commitment Training (ACT) en Waarderend onderzoeken (Appreciative Inquiry). Een methodiek zonder protocollen, maar met een open houding, speelsheid en humor, die gebruik maakt van de wijsheid van zowel de cliënt als de coach.

Mijn specialisaties zijn stressmanagement, psychologie van vrouwelijk leiderschap en gedragsverandering.


Ervaring:

veel ervaring in IT branche, techniek en (semi)overheid. Gespecialiseerd in vrouwelijk leiderschap.

BIG geregistreerd : N.v.t.

KRHB geregistreerd: Nee

Nederlandse Instituut van Psychologen (NIP)
Aanvullende informatie:

Ik doe veel onderzoek naar de psychologie van vrouwelijk leiderschap en ben daarom vooral voor vrouwen een uitstekende sparringpartner bij het ontwikkelen van hun leiderschapskwaliteiten.