Bureau Kleurrijk

https://www.bureaukleurrijk.nl
Naam: M.E. (Eline) van de Woestijne
E-mail: [email protected]

Mobiel: 06 131 75 138

Beroep: Anders, namelijk..

Anders: Systemisch coach

Plaats:

Specialisme:

Bureau Kleurrijk is gericht op coaching van mensen in persoonlijke vorming en hoogbegaafdheid. Vragen die een coachee kan hebben kunnen gericht zijn op alle facetten van het leven: werk, relaties, opvoeding, sociale contacten enz.

Ik heb mij gespecialiseerd in vrouwen en hoogbegaafdheid en daarnaast richt ik mij op de coaching in persoonlijke vorming bij ouders. Ik ben er sterk van overtuigd dat een ouder die zichzelf goed kent, zijn of haar eigen hoogbegaafdheid heeft kunnen omarmen in alle facetten, patronen in zijn eigen leven zichtbaar maakt hierdoor het kind de ruimte geeft om zijn eigen pad te bewandelen.

Ik ben gefascineerd en gegrepen door de systemische invloed op het huidige gedrag en wil binnen de coaching deze systemische invloeden zichtbaar maken, waardoor er ruimte ontstaat voor nieuw gedrag. Ik ben er sterk van overtuigd dat dit binnen de coaching van hoogbegaafden een mooie invalshoek kan zijn. Ook met het oog op de nieuwe generaties.

Bureau Kleurrijk werkt met verschillende modellen, zoals Transactionele Analyse, Licht op schaduw, Voice Dialogue, Systemisch werken, Familie opstellingen, Theorie van Positieve Desintegratie en verschillende modellen rondom hoogbegaafdheid. Bureau Kleurrijk gelooft in een eclectische benadering en probeert met de verschillende modellen zo goed mogelijk aan te sluiten bij de coachee.


Ervaring:

In mijn vorige baan was ik werkzaam als ergotherapeut in onder andere het ErasmusMC en heb ik mij gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met MS gericht op het zelfstandig kunnen functioneren en invulling geven aan de verschillende rollen in het leven, ondanks handicap. Ik was er altijd naar opzoek mensen hun kracht te laten vinden en ging uit van een cliënt gerichte benadering.

Ik heb bij Novilo de twee jarige opleiding tot zelfstandig talentcoach gevolgd. Daarbij had ik zelf meer behoefte aandiepgang en om die reden heb ik daarnaast nog een coach opleiding gevolgd bij 5D in Alkmaar. Op dit moment volg ik de opleiding Familie Opstellingen aan het Hellingerinstituut.

Naast dat ik moeder ben van drie hoogbegaafde kinderen, mijn man hoogbegaafd is en ik zelf ook neem ik deel aan de Stuurgroep Prismaklas van het Spectrum (Lansingerland) en ben ik bezig geweest met de opzet van een Spectrum brede Prismaklas ter ondersteuning van de begeleiding van hoogbegaafde kinderen op school. Tevens ben ik voorzitter van de landelijke vereniging Choochem.

BIG geregistreerd : N.v.t.

KRHB geregistreerd: