De23

http://www.de23.nl
Naam: Drs. I. (Irmgard) Ballast
E-mail: [email protected]

Mobiel: 06-48862921

Beroep: Coach, KernTalentenanalist

Anders:

Plaats: Zuidwolde

Specialisme:

Juist ontdekt dat je (vermoedelijk) hoogbegaafd bent? Moeite met je studie-aanpak? Ik coach (jong)volwassenen met vragen of problemen, die gerelateerd zijn aan hoogbegaafdheid.
Denk je aan verandering van loopbaan, maar weet je niet goed in welke richting? Vind je het lastig om tot een goede studiekeuze te komen? Dreigt een burn out of bore out (of zit je er al middenin) en weet je diep in je hart dat je domweg op een verkeerd spoor zit?Door middel van een KernTalentenanalyse geef ik je meer richting en worden je sterke en kleine KernTalenten boven tafel gehaald. Voor hoogbegaafden is deze kennis essentieel, omdat zij vaak heel veel dingen leuk vinden of omdat zij op een heleboel terreinen nog goed presteren, ook al ligt hun passie daar helemaal niet. Je vindt pas echt voldoening, als je je sterke KernTalenten kunt inzetten!


Ervaring:

Vanuit mijn onderwijservaring met hoogbegaafde kinderen en tieners, ben ik mij tijdens mijn ECHA-opleiding (Specialist Gifted Education) gaan verdiepen in vastgelopen volwassenen, omdat hoogbegaafdheid niet stopt na Cito-advies of diploma. Ik interviewde daarvoor diverse coaches en psychologen, die met hoogbegaafde volwassenen werkten. Vervolgens ben ik in 2014 de KernTalentenopleiding gaan doen en heb voornamelijk hoogbegaafde cliënten. Ik ben mede-auteur van het boek "Hoogbegaafde Volwassenen - zet je gaven intelligent en positief in".

BIG geregistreerd : N.v.t.

KRHB geregistreerd: Nee

Vereniging ECHA Nederland