DPM-Coaching

http://www.dpm-coaching.nl
Naam: Thea Verdonk D.P.M. (Thea) Verdonk
E-mail: [email protected] Telefoonnummer: 0610584848 Mobiel: 0610584848

Beroep: Coach

Anders: Coach

Plaats: Berkel-Enschot, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Noord-Brabant, Tilburg, Zeeland

Specialisme:

Coaching van hoogbegaafde volwassenen en van mensen met stressklachten of in een burn-out. Tevens voor helderheid in keuzemogelijkheden. Zowel voor particuliere als zakelijke klanten.
Hoogbegaafde volwassenen kunnen met dezelfde thema's te maken krijgen als ieder ander. Daarnaast kan het voorkomen dat je hoogbegaafdheid je voor andere, specifieke, uitdagingen stelt. Als je je hoogbegaafdheid als last gaat ervaren of als je meer informatie over of meer inzicht wilt in je hoogbegaafdheid, kan coaching je helpen. Je hoogbegaafdheid kan je soms ook stress bezorgen. DPM-Coaching kan je dan zowel in relatie tot je hoogbegaafdheid als in relatie tot je stressklachten coachen. Tijdens het coachtraject staat datgene centraal wat voor jou het meest van belang is.


Ervaring:

Coach sinds 2009. Van 2009-2011 heb ik als zelfstandig coach diverse coachtrajecten begeleid met hoogbegaafde en hoogsensitieve volwassenen. Van 2011 tot 2019 ben ik als interim-manager in organisaties voor hoger onderwijs actief geweest en heb daar diverse teams aangestuurd en gecoacht en mijn ervaring als coach vaak ingezet. Vanaf 2019 ben ik weer actief als zelfstandig coach via DPM-Coaching en begeleid hoogbegaafde volwassenen en mensen met stressklachten of in een burn-out. Ik put, naast kennis uit mijn beroepsopleiding tot coach en ervaring als coach, ook uit mijn eigen ervaring als hoogbegaafde en als ouder van hoogbegaafde, inmiddels volwassen, kinderen.

BIG geregistreerd : N.v.t.

KRHB geregistreerd: Nee

Aanvullende informatie:

Een kennismakings- of intakegesprek is altijd gratis.