Ilona Kuis Begeleiding in bewustwording

http://www.begeleidinginbewustwording.nl
Naam: mr. drs. I. (Ilona) Kuis
E-mail: [email protected]

Mobiel: +31 6 4807 9439

Beroep: Anders, namelijk.., Coach

Anders: Procesbegeleider / coach

Plaats: Veenendaal, worldwide (online)

Specialisme:

Begeleiding in bewustwording is er voor je als je hulp wilt bij het terugbrengen van vragen, problemen en ervaringen naar de essenties. Bij het vertalen van het grootse naar het alledaagse en andersom. Oftewel, bij -de finesses van- zelf bewust zijn. Alle theorie en kennis blijven ‘zweven’ als je die niet in het moment kunt toepassen. Het vergroten van je aanwezigheid staat daarom centraal, vanuit het oerbesef: 'ik ben, ik ben hier, ik ben nu, ik heb een keuze'. Zo ontwikkel je een levenslange basis voor de integratie van de zelf- en wereldkennis die je al hebt en die je nog gaat opdoen, en de veranderingen die je gaat meemaken.

Dit is er voor elke mens die het leven bewuster en authentieker wil leven. Degene die (opnieuw, continu) wil begrijpen en begrepen wil worden. Degene die oprecht, eerlijk contact wil over intuïtieve en praktische vragen zoals wie ben ik, hoe ga ik om met mijzelf en anderen, hoe creëer ik wat ik wil, wat gebeurt er echt, wat houdt het/mijn leven in, hoe kunnen we optimaal helen en ontplooien? Het vraagt afstemming om ware, bij jou passende antwoorden en echt werkende oplossingen te vinden. Als procesbegeleider / coach werk ik, Ilona Kuis, met je samen in die ontdekkingsreis.


Ervaring:

Ervaring als procesbegeleider / coach sinds 2015.

Meer is hier te lezen: https://begeleidinginbewustwording.nl/over-ons/ilona-kuis/.

BIG geregistreerd : N.v.t.

KRHB geregistreerd: Nee

Aanvullende informatie:

Heb je behoefte aan een open eerste sessie? Een individuele afspraak waar je de ruimte krijgt om jezelf uiteen te zetten? Dit gesprek, dat je kunt zien als een intake (zonder vragenlijsten), is een volwaardige sessie waar je direct wat aan hebt. We maken kennis en je ervaart of je mijn begeleiding wilt bij je bewustwordingsproces.

Een aanvraag is hier te doen: https://begeleidinginbewustwording.nl/informatie/eerste-sessie/.

Warme groeten,
Ilona Kuis