In 5 stappen weer fluitend naar je werk! Florusse Ontwikkeling Training Coaching

http://www.florusseotc.nl
Naam: Mw. Drs. H. L. (Heleen) Florusse
E-mail: [email protected] Telefoonnummer: 040 282 0840 Mobiel: 06 12552845

Beroep: Coach, Loopbaancoach

Anders: loopbaan coach, coach

Plaats: Eindhoven

Specialisme:

Ik help hoogopgeleide en hoog intelligente professionals met minimaal 10 jaar werkervaring die dreigen vast te lopen om weer met plezier en vol energie te werken!
Gespecialiseerd in hoogbegaafd en werk (in combinatie met kenmerken van autisme ADHD / ADD en hooggevoeligheid / HSP).
Als zelfstandig HRM professional eigenaar van praktijk voor (loopbaan)coaching, in Eindhoven.
Klankbord voor managers, ondernemers, HRM'ers, CEO's


Ervaring:

Als onderwijskundige ben ik mijn werkleven begonnen bij Philips, in diverse training en HRM functies. Vandaaruit heb ik me ontwikkeld en ben ik opgeleid in loopbaanvraagstukken, in het bijzonder in omgaan met hoogbegaafdheid in een werkomgeving.
(Daar was in die tijd nog nauwelijks kennis over. Een klein groepje in Nederland dat zich daarmee bezig hield en kennis deelde. Destijds was ik een van de mensen die heeft kunnen meewerken aan het Delphimodel over hoogbegaafdheid, dat tot stand is gekomen door het werk van Maud van Tiel. )
In 2001 ben ik mijn eigen praktijk begonnen in Eindhoven. Ik begeleid mensen met loopbaan- en richtingsvragen, ben gespecialiseerd in biografisch werken.
Mijn gasten zijn professionals uit uitleenlopende werkgebieden (techniek, onderzoek, finance, commercie, artsen, zorg, onderwijs, creatieve professionals, topsport, ondernemers, en nog veel meer)
Zelf kom ik uit een gezin vol hoogbegaafden, ik heb dat nooit als bijzonder gezien. Ik heb 3 kinderen gekregen met deze (en ook andere) bijzondere kenmerken en heb ze, met alle voetangels en klemmen, door de school en studies geloodst. En ze doen het goed, ieder op zijn/haar eigen manier. Dus ik ben deskundig in mijn vak én ervaringsdeskundig.

BIG geregistreerd : N.v.t.

KRHB geregistreerd: Nee

Aanvullende informatie:

In 5 stappen weer fluitend naar je werk!
Lees alvast eens wat rond op mijn website. Daar, in de blogs, deel ik met plezier onderwerpen die mij bezig houden. Misschien zie je al iets voorbij komen wat je verder helpt.
En verbind gerust met me op Linked In.
Tot ziens!