Inner-Joy

https://inner-joy.com/
Naam: drs. KRM (Katja) Dechering
E-mail: [email protected]

Mobiel: 0681885228

Beroep: Anders, namelijk.., Coach, Psycholoog, Therapeut

Anders: Energetisch Therapeut

Plaats: Utrecht, Utrecht (stad), Utrecht Maxima park, Utrecht en omgeving

Specialisme:

Mijn behandelingswijze is gebaseerd is op zowel Westerse psychologische theorieën, Oosterse filosofische wijsheden en Energetisch werk.

Ik help mensen om in balans te komen en hun natuurlijke evenwicht te herstellen. Om hoofd en hart weer op 1 lijn te krijgen. Om te begrijpen wie ze werkelijk zijn, wat ze willen en hoe ze hun wensen ook kunnen bereiken. Vaak zijn we vergeten hoe ons interne kompas werkt. Gevoelens en gedachten zijn mooi maar hoe werkt het nou eigenlijk? Niemand die je daar nu echt les in geeft en onderweg naar volwassenheid hebben we vaak afgeleerd hoe we ons innerlijke kompas moeten gebruiken. Op basis van mijn intuïtie en kennis stem ik mij af op wat er voor jou nodig is.


Ervaring:

Na mijn afstuderen in zowel de Klinische Psychologie als Arbeid & Organisatie Psychologie heb ik er bewust gekozen om niet een carrière als psycholoog te doorlopen maar over te stappen naar het bedrijfsleven. Veel cursussen, opleidingen, persoonlijk onderzoek en twee dikke burnouts volgden om te ontdekken waar mijn hart echt ligt: werken als zelfstandig psycholoog in Utrecht waarbij ik de vrijheid heb om te behandelen op mijn eigen manier los van de regel- en wetgeving van zorgverzekeraars. Voor mezelf viel er veel op zijn plek na het lezen van het boek 'meer dan intelligent', vandaar dat ik ook veel kan betekenen voor andere hoogbegaafde volwassenen.

Ik heb een analytische geest maar ook ben ik hoog sensitief en helder voelend. Dit heeft er toe geleid dat ik nu mijn eigen unieke werkwijze als psycholoog heb gevonden waarin ik hoofd en hart samenbreng. Ik geloof namelijk dat de sleutel tot een gelukkig leven ligt in wanneer die twee op 1 lijn zijn!

BIG geregistreerd : Nee

KRHB geregistreerd: Nee

NIP
Aanvullende informatie:

Skype consulten maar ook wandel-coaching behoren tot de mogelijkheden.