KernKompas

https://www.watzijnmijnkerntalenten.nl
https://www.kernkompas.nl
Naam: Mw. P. (Pauline) Coret Bökenkamp
E-mail: [email protected]

Mobiel: 06 5114 8393

Beroep: Coach, Counsellor, KernTalentenanalist, Loopbaancoach, Re-integratiedeskundige

Anders:

Plaats: Gouda, Online

Specialisme:

- KernTalenten (voor o.a. loopbaanbegeleiding studiekeuze, re-integratie);
- Dog Assisted Coaching;
- Voice Dialogue;
- NLP
- Natuurcoaching;
- Mindfulness.

Ik ben specialist op de volgende gebieden:
- Hoogbegaafdheid;
- Hoogsensitiviteit;
- Autisme;
- AD(H)D;
- overige special brains;
- LHBTIQ+


Ervaring:

Ik ben een NOLOC erkende register loopbaanprofessional en coach . In deze hoedanigheid begeleid ik je op je reis naar je zelfgekozen doel. Dit kan liggen op het gebied van werk en/of studie, maar ook voor overige levensvragen kan je bij mij terecht.

Ben je arbeidsongeschikt en mag je van het UWV een Werkfit traject volgen? Dat kan ook bij KernKompas. Hiervoor werk ik samen met Zinzijn.

Een instrument dat ik graag gebruik bij deze reis is de KernTalentenmethode. Met deze methode ontdek ik samen met jou je talenten door te kijken naar waar je als kind graag mee speelde. Deze methode is heel erg geschikt voor hoogbegaafden, omdat de methode ervan uit gaat dat elk mens uniek is en over een uniek potentieel aan talenten beschikt! Vaak horen de KernTalentenanalisten van hoogbegaafden terug dat zij zich eindelijk voor meer dan 85% kunnen herkennen in de uitslag van een 'test'!

Naast mijn werk als KernTalentenanalist ben ik bij het IHBV betrokken als bestuurslid Vrijwilligersbeleid. Ik ben zelf (ultra) HB en ook mijn kinderen zijn HB. Mijn jongste heeft tevens de diagnose ASS en is transgender. Ik ben dagelijks bezig met vraagstukken rondom hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit, Autisme en AD(H)D en verdiep mij ook in de literatuur hierover.

BIG geregistreerd : N.v.t.

KRHB geregistreerd: Nee

NOLOC