Making Sense

http://www.makingsense.nl
Naam: Tessa T. (Tessa) Faber
E-mail: [email protected]

Mobiel: 06 2409 5195

Beroep: Coach, Loopbaancoach

Anders:

Plaats: Rotterdam

Specialisme:

Coach | Trainer | Personal Branding | Loopbaanbegeleiding en oplossingsgerichte coaching. Gespecialiseerd in focus en profileren voor een passende baan voor hooggemotiveerde slimme speelse en sensitieve professionals met een opmerkelijk cv. (HB Xi HSP AD(H)D).
Maakt gebruik van evidence based methodes zoals ACT, oplossingsgerichte en motiverende gespreksvoering en werk (meestal) vanuit biografisch / narratief perspectief.


Ervaring:

Ik kies er heel bewust voor om niet het woord hoofbegaafdheid of hsp te gebruiken, of welk label dan ook. Voor mij is belangrijk dat het gaat om 'expres jezelf zijn', mijn kernwaarde. Mijn motto is "Ontdek wie je bent en wees het dan expres!"
Ik geloof namelijk dat het niet uitmaakt welke term je gebruikt, of waar je je in herkent: iedereen heeft een bijzondere combinatie van talenten die de moeite waard is. Zelf ben ik zelfstanding loopbaancoach sinds 2005. Daarvoor ben ik betrokken geweest bij de oprichting van de landelijke vereniging voor hooggevoelige personen, later opgegaan in het IHBV. Daarnaast heb ik jaren gewerkt als HR-adviseur en recruiter in het bedrijfsleven, maar dat was nog voordat ik ontdekte dat ik iets anders bedraad ben.
Mijn aanpak als coach is niet standaard en we speels en eigenzinnig en ik volg geen 7-stappenplan.

BIG geregistreerd : N.v.t.

KRHB geregistreerd: Nee

Noloc
Aanvullende informatie:

Zie ook: http://nl.linkedin.com/in/tessafaber/