Outsider Organizing

http://outsiderorganizing.nl/
Naam: MA EC (Eline) Vink-Bongertman
E-mail: [email protected] Telefoonnummer: 0648214224
Beroep: Anders, namelijk.., Coach, Trainer

Anders: Persoonlijk begeleider, Organisatieadviseur

Plaats: Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Online (heel Nederland), Voorschoten, Zoeterwoude

Specialisme:

Begeleiden en adviseren van kenniswerkers bij het 'slimmer werken': time management, beheer van informatie, processen optimaliseren, effectief samenwerken en omgaan met werkstress door hoge werkdruk.


Ervaring:

Na mijn onderzoeksmaster in culturele analyse heb ik verscheidene functies vervuld op het gebied van project-, proces- en kwaliteitsmanagement. Aanvullende opleidingen gevolgd: Professional Organizer, Lean Green Belt, FRAM, Design Thinking en verscheidene didactische opleidingen. In mijn multidisciplinaire aanpak om kenniswerkers persoonlijk en in teamverband te helpen om slimmer te werken zet ik mijn achtergrondkennis van hoogbegaafdheid in om passende manieren van werken te vinden.

De manier waarop je informatie ervaart bepaalt hoe je die het beste kunt organiseren. Wanneer dat ‘anders dan bij de meesten’ verloopt, kan het zijn dat gangbare tips om dit te doen niet goed werken. Hoe je het noemt en of je er een label opplakt is dan niet het belangrijkste, maar vooral dat je kunt onderzoeken hoe jouw manier van de wereld beleven en ordenen bepaalt wat wel en niet voor je werkt. Jij als persoon bent het uitgangspunt, omdat het er vooral over gaat hoe je passende oplossingen vindt in een wereld die gemaakt is voor de middenmoot waar je zelf misschien niet mee matcht.

Binnen persoonlijke begeleiding en teambegeleiding op het gebied van timemanagement en verwachtingsmanagement is kennis van hoogbegaafdheid (nog) niet gangbaar. Deze kennis is cruciaal bij het vaststellen van de juiste methode om informatie en tijd te organiseren op een passende (duurzame) manier. Anderzijds gaan hoogbegaafdheidscoaches (voor zover ik dit hoor van klanten) niet zo ver dat ze echt de praktijk in duiken om samen te onderzoeken hóe je het beste je werk kunt aanpakken. Ik verbind deze twee invalshoeken met elkaar, omdat ik ervan overtuigd ben dat iedereen effectief kan werken mét overzicht en werkplezier.

BIG geregistreerd : N.v.t.

KRHB geregistreerd: Nee

Aanvullende informatie:

Partner van Vitaal Bedrijf