Praktijk Larimar

https://www.praktijklarimar.nl
Naam: Mevrouw M.J. (Margreet) Krieger
E-mail: [email protected]

Mobiel: 06- 205 74 988

Beroep: Anders, namelijk..

Anders: Coach

Plaats: Nieuw-Vennep

Specialisme:

Hoogbegaafdheid,hoogsensiviteit, virtueel ruimtelijk denken (beelddenken) Begeleiding op sociaal emotioneel gebied: eigenwaarde | zelfbeeld |pleasen | waar gaat je hart sneller van kloppen| doorbreken van (gedrags)patronen I voor jezelf kiezen ondanks wat anderen zeggen


Ervaring:

Ik ben bewustzijnscoach en zelf hoogbegaafd,hoogsensitief, visueel ruimtelijk denkend . Pas op latere leeftijd duidelijk geworden nadat mijn dochters een test hadden gedaan omdat het allemaal niet zo lekker meer ging met hun. In 2007 praktijk gestart met bewustzijnsontwikkeling voor (vermoedelijk) hoogbegaafden/hsp kinderen en hun ouders en sinds 2017 vooral volwassenen als doelgroep. Ik benoem ook vermoedelijk omdat velen niet eens weten dat ze hoogbegaafd zijn ( net als ik was) maar wel de belemmeringen ervaren die hierbij horen. Die op wat voor manier op zichzelf vastlopen zoals een druk hoofd, 'anders'voelen, afvragen wie ze nu zijn, laag zelfbeeld en niet weten hoe dit aan te pakken om te veranderen naar waar ze blij van worden .

De 'labels' op zichzelf zeggen mijzelf dus niet veel, je bent namelijk niet je label.
Maar ik heb wel gemerkt het feit dat ik zelf een ervaringsdeskundige ben als prettig wordt ervaren omdat het'sociaal verantwoord' antwoorden hierdoor niet mogelijk is en ook niet aan te raden als je echt wilt veranderen. Maar het eçht contact maken met jezelf waardoor je jezelf beter leert kennen en daar in je dagelijks leven gebruik van kan maken.

Waarom praktijk gestart:
Door je bewust te worden hoe je denkt, voelt en wat je wilt kun je zélf de regie over je leven weer terugnemen. Creëer rust in je hoofd, weer zelfvertrouwen krijgen en patronen doorbreken. Je hebt zoveel te bieden en dat is zonde om dat niet tot uiting te brengen. Door je zelf te blijven (ondanks wat anderen zeggen) en dat te gaan doen waar je vanuit je hart blij van wordt , kom je ook gelijkgestemden tegen. Je bent namelijk niet de enige.

De meeste cliënten gebruiken een traject om hun leven (weer) zin te geven die meer energie,een rustig(er) hoofd en plezier oplevert.

BIG geregistreerd : N.v.t.

KRHB geregistreerd:

Aanvullende informatie:

Ik houd per week een aantal plekken open voor een gratis 30 min sessie om te kijken wat ik voor je kan betekenen. Vraag het aan via: www.praktijklarimar.nl/gratis-sessie/