Psy-Image praktijk voor Psychologie en Coaching

Beroep: GZ-psycholoog

Anders: GZ-psycholoog BIG, Coach

Plaats: Nieuwegein, Utrecht

Specialisme:

Ik ben gz-psycholoog en coach. Ik ben gespecialiseerd in het ontstaan, de ontwikkeling en de verandering van je zelfbeeld. Mijn visie is dat een reëel en sterk zelfbeeld de basis is van gezond functioneren.
Ook bij hoogbegaafdheid blijkt het zelfbeeld een belangrijke rol te spelen bij het omgaan met moeilijkheden stress en emoties. Vooral een gevoel van anders zijn dat veel voorkomt bij hoogbegaafden kan contact met anderen bemoeilijken.

Met de zelfbeeldtest die je op mijn site kunt invullen, kun je je zelfbeeld in kaart brengen. Dit geeft je antwoord op vragen als:
Hoe is jouw zelfwaardering?
Hoe groot is jouw optimisme?
Hoe goed kun jij opkomen voor jezelf?
Hoe goed ga je met stress om?

De zelfbeeldtest laat zien hoe jij er op dit moment voorstaat. In mijn begeleiding neem ik de zelfbeeldtest als uitgangspunt om klachten te verminderen en jezelf verder te ontwikkelen.


Ervaring:

Ik ben in 1996 gepromoveerd op het gebied van stress en emoties. Ik werk sinds 1997 als psycholoog in de GGZ. Vanaf 2007 heb ik mijn eigen praktijk in de eerstelijn, Psy-Image. In 2014 ben ik begonnen met therapie bij hoogbegaafde volwassenen.
Ik heb ervaring met veel verschillende therapie-methoden zoals cognitieve therapie, cliënt gerichte therapie, emotieregulatie, EMDR, en diverse andere behandelmethoden. Op mijn blog 'Hoe kan therapie genezen' kun je veel lezen over hoe therapie werkt. Naast psychologische hulp bied ik begeleiding bij persoonlijke ontwikkeling en groei, gebaseerd op psychotherapeutische en psychodynamische methoden.

BIG geregistreerd : Ja BIG-nummer: 99033722925 KRHB geregistreerd: Nee

NIP
Aanvullende informatie:

Ik ben gz-psycholoog en BIG-geregistreerd. Je kunt de hulp van een gz-psycholoog meestal vergoed krijgen, als je een verwijzing hebt van de huisarts. Bij keuzevrijheid van je behandelaar, ook wel restitutiepolis genoemd, krijg je 100% vergoed. Bij een naturapolis krijg je 60 tot 90 % vergoed afhankelijk van de dekking die je hebt gekozen. (Voor alle polissen geldt het jaarlijks vastgesteld wettelijk eigen risico per jaar voor medische zorg.)