Psycholoog Bernadette van Wouw

Beroep: Coach, Psycholoog, Therapeut

Anders: Coach, Onderzoeker

Plaats: Den Bosch, Vught, Zeist

Specialisme:

Hoogbegaafdheid, hooggevoeligheid, angsten, relatieproblemen, stress en burn-out, eetproblemen, trauma, concentratieproblemen, depressieve klachten, rouw en verlies, onzekerheid, opvoedingproblemen, gezinsproblemen, slaapproblemen, expat problemen


Ervaring:

Bernadette van Wouw is psycholoog en zelf hoogbegaafd en hoogsensitief. Ze laat je zien welke factoren hebben bijgedragen tot jouw problemen (bijv. faalangst/onderpresteren) en geeft duidelijke handvatten tot verbetering. Haar ervaringsdeskundigheid is hierbij een groot voordeel, zeker gezien hoogbegaafden in gesprekstherapie aangeven dat zij eigenlijk zelf het gesprek leiden. Ze praten de therapeut onder de tafel, houden de controle en komen daardoor nooit toe aan het beleven van hun gevoel, pijn en verdriet. Ook het inzicht volgt dan niet en alles blijft zoals het was.

BIG geregistreerd : Nee

KRHB geregistreerd: Nee

Registerpsycholoog NIP, Psycholoog Arbeid en Gezondheid NIP, Organisatiepsycholoog, Lidmaatschap NVPA, RBCZ
Aanvullende informatie:

Psycholoog en paranormaal begaafd, daardoor is geen uitgebreide intakeprocedure nodig. Ik hanteer momenteel geen wachtlijst. Er is geen verwijzing van je huisarts nodig. Zowel hoogbegaafde jong volwassenen, volwassenen. senioren als kinderen zijn van harte welkom!