Psychotherapiepraktijk Poels

http://www.rogierpoels.nl
http://www.psybreda.com
Naam: Drs. R.F.M. (Rogier) Poels
E-mail: [email protected] Telefoonnummer: 0647303337
Beroep: GZ-psycholoog, Psychotherapeut

Anders:

Plaats: Breda

Specialisme:

Ik ben Psychotherapeut en GZ-psycholoog en werk al bijna 20 jaar in de Specialistische GGZ. Ik ben opgeleid als ISTDP therapeut, Groepstherapeut en Cognitief Gedragstherapeut en ben lid van verschillende (internationale) beroepsverenigingen. Sinds 5 jaar ben ik me gaan specialiseren in psychotherapie bij personen waarbij (een vermoeden van) hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit speelt. Ik heb een eigen psychotherapiepraktijk waarbij ik samenwerk met verschillende Klinisch-psychologen- psychotherapeuten, psychiaters, GZ-psychologen, POH-GGZ en (HB-)coaches. Ik bied zowel individuele psychotherapie als groepspsychotherapie. Ik geef tevens supervisie en leertherapie aan psychologen in opleiding/ artsen in opleiding (waaronder ook collega's waarbij hoogbegaafdheid speelt).


Ervaring:

Ruim 5 jaar heb ik ervaring opgedaan in het toepassen van psychotherapie bij personen waarbij (een vermoeden van) hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit speelt. In de reguliere GGZ wordt hoogbegaafdheid vaak niet opgemerkt, opzij geschoven of men heeft geen passend aanbod. Vanwege de specifieke eigenschappen die hoogbegaafdheid met zich meebrengt is het nodig om de psychotherapie daar heel specifiek, zorgvuldig en in nauwe samenwerking op af te stemmen. Ik ben vanuit verschillende behandelkaders ben opgeleid, maar ik maak geen gebruik van vastgestelde protocollen. Ik zoek samen met jou naar de kern van het probleem waarbij we alles wat bij jou hoort betrekken.

BIG geregistreerd : Ja BIG-nummer: 19066663516 KRHB geregistreerd: Ja

Registerlid ISTDP Nederlandse Vereniging voor Psychoanalytische Psychotherapie, Nederlandse Vereniging voor Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherpeuten, Lid, supervisor en leertherapeut Vereniging van Gedragstherapie en Cognitieve Therapie VGCT, Lid, supervisor en leertherapeut Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie, Nederlandse Vereniging voor Groepspsychotherapie, Advanced Membership International Experiential Dynamic Therapy Association , Nederlandse Vereniging voor Kortdurende Dynamische Psychotherapie