RenatevanderVeen.nl

http://www.renatevanderveen.nl/
http://www.leerwegdialoog.nl/
Naam: RSL (Renate) van der Veen
E-mail: [email protected]

Mobiel: +31614890474

Beroep: Anders, namelijk.., Coach, Loopbaancoach, Trainer

Anders: Dialoogbegeleider

Plaats: Amsterdam, Hengelo (GLD)

Specialisme:

Coaching hoogbegaafde volwassenen sinds 2012.
Dialoog. Teamrollen. Focusing.
+ Dialoogavonden voor hoogbegaafden, groep van 5-7 personen, om te spreken over hoe en wat het is om hoogbegaafd te zijn. Van elkaar leren en elkaar inspireren.


Ervaring:

Sinds 2012 coach ik hoogbegaafde volwassen. Mijn motto is mensen te inspireren een volgende stap op hun ontwikkelingspad te zetten.

Ik zie coachen als een tijdje meereizen met je innerlijk gesprek en zoektocht. Helpen te ontdekken wat je nog niet onder woorden hebt gebracht.
Een belangrijk uitgangspunt daarbij is dat ik graag stimuleer om heel goed te worden in waar je van nature goed in bent.

Een coachingstraject begint met samen taal ontwikkelen voor waar je goed in bent. Ik gebruik de taal en testen van teamrollen. Het teamrolmodel beschrijft de kenmerkende manier waarop iemand zich gedraagt, haar bijdrage levert en omgaat met anderen. Een cluster van gedrag, reacties en waarnemingen. Het is een praktisch, degelijk wetenschappelijk onderbouwd en positief geformuleerd model.

Vervolgens formuleren van je specifieke coachingsvraag en kijken we wat nodig is. Ik werk graag met wat er is, met casuïstiek die zich nu in je leven voordoet. Door vragen stellen, patronen en principes ontdekken, uitpluizen, werken met metaforen en focusing (innerlijke dialoogmethodiek met aandacht voor de wijsheid van je lichaam).
Tussendoor doe je soms wat huiswerk, maar meestal is het voldoende te mijmeren over wat je hebt ontdekt en te kijken hoe je daarmee kunt oefenen in de praktijk.

Mijn basiswaarden bij coaching zijn: uitgaan van ieders waardigheid, compassievol voor de logica van ieders pad in het leven en ontwikkeling uitnodigen door aandachtig te luisteren, te zijn met wat er is en mijn oordeel op te schorten. Het initiatief ligt steeds bij jou.

Wees welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

BIG geregistreerd : N.v.t.

KRHB geregistreerd: Nee

Academy of Professional Dialogue