Sacha Geerlings Coaching en Counseling

https://www.sachageerlings.nl
Naam: drs. S. (Sacha) Geerlings
E-mail: [email protected]

Mobiel: 06-27057464

Beroep: Coach, Counsellor, Loopbaancoach, Psycholoog

Anders:

Plaats: Den Haag, Online, Online (heel Nederland)

Specialisme:

Ben je op zoek naar oplossingsgerichte coaching en counseling gebaseerd op positieve psychologie en in het bijzonder ACT? Bijvoorbeeld omdat je last hebt van spanningen, of omdat je een studie- of loopbaankeuze wilt maken er daar wat ondersteuning bij kunt gebruiken?
Je bent bij mij aan het juiste adres. Ik ben Psycholoog NIP en ECHA-specialist Hoogbegaafdheid en geschoold in ACT. Ik kan je ondersteunen bij het leren omgaan met uitdagingen die in het leven op je pad komen en je begeleiden bij het vormgeven van een leven dat bij je past.

Al vanaf de eerste sessie krijg je tools in handen waarmee je direct verder kunt. Vaak zijn er maar enkele gesprekken nodig.
De coaching en counseling die ik bied ondersteunt jou bij:
- Het vormgeven van je leven zoals jij dat wilt. Je kunt bijvoorbeeld een studie- of loopbaankeuze maken die bij je past.
- Het versterken van vaardigheden om onplezierige gevoelens en ervaringen te dragen. Je leert stress, somberheid, angst of andere onaangename gevoelens hanteren.

Al vanaf de eerste sessie krijg je tools in handen waarmee je direct verder kunt. Vaak zijn er maar enkele gesprekken nodig. De gesprekken vinden plaats via beveiligd beeldbellen of volledig schriftelijk via beveiligde chat via Therapieland.nl. We stemmen met elkaar af wat het beste bij je past.

7 dagen per week, overdag en 's avonds
Geen wachtlijst
Beveiligd beeldbellen van Therapieland.nl


BIG geregistreerd : Nee

KRHB geregistreerd: Nee

NIP, ECHA specialisten hoogbegaafdheid Nederland