Sacha Geerlings Coaching en Counseling

https://sachageerlings.nl
Naam: Drs. S. (Sacha) Geerlings
E-mail: [email protected]

Mobiel: 06-27057464

Beroep: Coach, Counsellor, Loopbaancoach, Psycholoog

Anders:

Plaats: Den Haag, Online (heel Nederland)

Specialisme:

Mijn specialismen zijn vraagstukken op het vlak van studie- en werkmotivatie en (studie)loopbaanontwikkeling. Ik werk voornamelijk met (jong)volwassen werkenden, promovendi en studenten in het hoger onderwijs.

Ik hanteer een oplossingsgerichte positief-psychologische aanpak. Wat ik ontzettend boeiend vind, is het out of the box zoeken naar maatwerkoplossingen, die écht werken voor een individu. Ik ben een creatief probleemoplosser, empathisch en oplossingsgericht. Mijn stijl van werken is activerend, licht en positief.

Ik kan je ondersteunen bij het leren omgaan met uitdagingen die in het leven op je pad komen en je begeleiden bij het vormgeven van een leven dat bij je past.
De coaching en counseling die ik bied ondersteunt jou bij:
- Het vormgeven van je leven zoals jij dat wilt. Je kunt bijvoorbeeld een studie- of loopbaankeuze maken die bij je past, of veranderingen in je leven aanbrengen om meer bezieling en bevlogenheid in je leven te ervaren.
- Het versterken van vaardigheden om onplezierige gevoelens en ervaringen te dragen. Je leert stress, somberheid, angst of andere onaangename gevoelens hanteren.

Al vanaf de eerste sessie krijg je tools in handen waarmee je direct verder kunt. Vaak zijn er maar enkele gesprekken nodig. De gesprekken vinden plaats via beveiligd beeldbellen via Therapieland.nl.

Ik heb geen wachtlijst en gesprekken zijn zowel doordeweeks als in het weekend mogelijk.


Ervaring:

Ik ben Psycholoog NIP en ECHA-specialist Hoogbegaafdheid.
Ik heb scholing genoten op academisch en postacademisch niveau, op het gebied van
- hoogbegaafdheid (ECHA-opleiding),
- action and commitment therapy (ACT),
- zelfcompassie,
- arbeids- en organisatiepsychologie,
- school- en ontwikkelingspsychologie en
- klinische psychologie.

BIG geregistreerd : Nee

KRHB geregistreerd: Nee

NIP