Sherpa

https://www.praktijksherpa.nl
Naam: mw drs A.H. (Annelie) Neuteboom
E-mail: [email protected]

Mobiel: 06-48266753

Beroep: Coach, Counsellor, Therapeut

Anders:

Plaats:

Specialisme:

Therapie, coaching, begeleiding vanuit de integratieve gedachte: wat heb jij nu, op dit moment, in deze situatie nodig? Dat is elke keer het startpunt van een sessie.
Diagnostisch onderzoek naar intelligentie is mogelijk.


Ervaring:

Via mijn jonge dochter ben ik, alweer bijna 20 jaar geleden, op het pad van hoogbegaafdheid gekomen: dochter bleek het niet van een vreemde te hebben. Ik heb, als orthopedagoog en integratief kindertherapeut, sinds 2007 een praktijk voor kinder- en jongerentherapie, waarin al snel, volkomen ongepland maar vanzelfsprekend, een steeds groter aantal HBers 'binnen kwam wandelen'. In 2015 heb ik de Gevorderdenopleiding bij Novilo gevolgd en sindsdien is de praktijk volledig gericht op de begeleiding van hoogbegaafden. Bij de kinderen horen altijd de ouders in begeleiding en inmiddels begeleid ik ook volwassenen - niet in een ouderrol - in hun zoektocht naar 'hoe pas ik in in de wereld': waar pas ik me aan, waar verlies ik mezelf, waar past het?
Ik ga uit van een model van hoogbegaafdheid waarin met name intensiteit en complexiteit, in al hun uitingsvormen, gezien worden.

BIG geregistreerd : Nee

KRHB geregistreerd: Nee

NVO