Spiegelvrouw Carla Leutscher * Analytische coaching en counselling *

Beroep: Coach, Psycholoog, Trainer

Anders: Analytisch Coach en Therapeut (Jung), Loopbaancoach, Lifecoach, Burnout specialist, Relatietherapeut, Relatie APK specialist

Plaats: Alphen aan den Rijn, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam-Diemen, Ter Aar, Uithoorn

Specialisme:

Mijn specialisme is verborgen talenten ontdekken en ontwikkelen. Mijn werkwijze is positief, praktisch en doortastend.

Je wil wel anders, maar je weet niet hoe? Carla inspireert je jouw eigen antwoorden te vinden die nu nog onbewust zijn. Je gaat meer jezelf zijn. Met jouw natuurlijke talenten. Dit gaat verder dan praten alleen, je ervaart zelf hoe het anders kan.

Mijn specialisme is het onbewuste en dat wat nu nog verborgen is zichtbaar maken. Ik kan jou goed inspireren om jouw eigen antwoorden te ontdekken.

Mijn specialisme is om jouw echte talenten zichtbaar te maken. Net als je verborgen mogelijkheden. Met een positieve aanpak.
Ik spiegel jou hoe jij binnen relaties keer op keer in dezelfde valkuil neigt te stappen. Confronterend? Ja, maar wel leerzaam. Je krijgt direct zinvolle richting mee voor jouw eigen persoonlijke ontwikkeling. Een bewustzijnsupdate.
Je gaat meer betekenis ervaren. Kortom óp weg naar meer geluk, zelfvertrouwen en succes in je leven.

Loop jij vast? Zie jij je HSP niet meer als talent? Hoe kan ik een burnout voortaan voorkomen? Kan ik de volgende stap in mijn loopbaan maken? Welke studiekeuze past bij mij? Wil jij een APK voor je relatieproblemen?


Ervaring:

De oplossing ligt vaak niet in ons hoofd, in de cognitie, maar in je hart. Denken, = voelen = en handelen komein in balans. Juist dán ga je weer betekenis ervaren in het leven. Dat is ook mijn eigen ervaring in mijn leven.
Daarom heb ik gekozen voor analytische therapie. Analytische therapie gaat direct naar het onbewuste. Het gaat uit van ontwikkeling. Ik werk met jouw verlangens. In het onbewuste ligt o.a. beleving, passie, waarden, drijfveren en jouw eigen unieke betekenis. Ik heb ruim 10 jaar ervaring in mijn praktijk . Behoorlijk vaak zijn zij hoog intelligent.

Voordat ik voor mijzelf gingen werken heb ik in het bedrijfsleven gewerkt bij KLM en IBM in commerciële functies, IT, educatie en HR. Qua opleidingen ben ik bijna 15 jaar bezig met dit vak. Niet alleen boekenkennis maar juist ook geleerd uit eigen ervaring. Ook in mijn studie Analytische therapie studie (Jung) was een leertherapie van 30 sessies verplicht. Ik werk oa met hypnotherapie, psychosynthese. emotioneel lichaamswerk, ACT relatiemeting, ACT talentenmeting, familieopstellingen, systemisch coachen, visualisaties. Ik sluit met mijn methodes aan bij wat bij jou past.

BIG geregistreerd : N.v.t.

KRHB geregistreerd: Nee

Aanvullende informatie:

Beroepsverenigingen: JVATN, RBCZ en JVATN. Vergoedingen door zorgverzekeraar. Ik heb er bewust voor gekozen geen NIP psycholoog te zijn/worden. Cognitieve psychologie is voor mij niet echt vernieuwend en duurzaam werkend.

Geregistreerd ACTor voor talenten en relatiemetingen. APK® coach, Ervaren HBM professional.
Samenwerking met Blik-Opener, Utiles studentencoaching en Red Zebra Group .