Stapsteen Coaching

http://www.stapsteencoaching.nl/
Naam: mevrouw S.C. (Suzanne) Remmers
E-mail: [email protected] Telefoonnummer: 06-81958586
Beroep: Coach, Loopbaancoach

Anders:

Plaats: Delden

Specialisme:

Met Stapsteen Coaching begeleid ik hoogbegaafde volwassenen bij hun ontdekkingstocht naar de betekenis van hoogbegaafdheid in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Om ook de delen van jezelf die je bent kwijtgeraakt of hebt verstopt weer te ontdekken, te leren kennen en waarderen. Om vanuit een herontdekt bewustzijn op jouw eigen (hoogbegaafde) kwaliteiten, drijfveren, zon- en schaduwzijden, mogelijkheden en belemmeringen keuzes te maken. In beweging te komen, te leren en ontwikkelen. Zodat je weer de vrijheid ervaart om vanuit je hele zelf te zijn, leven en werken.


Ervaring:

Coach en eigenaar van Stapsteen Coaching sinds 2013
Mijn ruime kennis, ervaring en betrokkenheid bij het werken in ambtelijke en politiek-bestuurlijke omgevingen bij overheden, culturele instellingen en onderwijs neem ik daarbij vanzelfsprekend van harte mee.

Opgeleid tot practitioner bij de Coaching Academy International; Specialisaties Loopbaancoaching bij de Alba Academie en 2-daagse Masterclass voor Coaches & Counselors die met hoogbegaafden werken.

Daarnaast ben ik als gespreksleider bij WOMEN Inc en organiseer ik regelmatig #aanTafel-gesprekken. Ook ben ik sinds dit jaar enthousiaste medeorganisator van het nieuwe HB-Café in Enschede (een activiteit van het IHBV).

Zie verder mijn profiel op LinkedIn: www.linkedin.com/in/suzanneremmers

BIG geregistreerd : N.v.t.

KRHB geregistreerd: Nee

NOBCO