Talenteer Jezelf

http://www.talenteerjezelf.com/
Naam: A (Adrienne) Schimmel
E-mail: [email protected] Telefoonnummer: 06-23 15 61 85
Beroep: Anders, namelijk.., Coach, Re-integratiedeskundige, Trainer

Anders: Narratief Coach en trainer (ZKM) (jong-)volwassenen en senioren

Plaats: Breda, Dordrecht, Eindhoven, Gorinchem, Tilburg, Utrecht en omgeving

Specialisme:

Talenteer Jezelf is een narratieve coachpraktijk voor persoonlijke - en loopbaan ontwikkeling​, waar je altijd langs kunt komen voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek. Zo ontstaat er scherper zicht op de vraag waarmee je worstelt. Als je vervolgens met deze vraag aan de slag wilt, kunnen we afspraken maken over de aanpak. Uitgangspunt daarbij is jouw levensverhaal.

Je doet nieuwe energie op met vitaliteit en burn-out coaching. Krijgt weer perspectief op werk met werk(fit) in een re-integratietraject. Onderzoek wat belangrijk voor je is met levenskunst en zingeving? Jouw persoonlijk leiderschap verder ontwikkelen? Of aan de slag met jouw perfectionisme of moeite met kiezen? Duik in je levensverhaal en kom in beweging.

Plan een gratis intake! Of kijk eerst even rond op de website: https://www.talenteerjezelf.com/


Ervaring:

ZKM coach (Zelf Kennis Methode, coaching op basis van narratieve psychologie, The Dialogue Self van Hubert Hermans)
Specialist hoogbegaafdheid, onderpresteren en motivatie als ervaringsdeskundige en als Zelfstandig Talentbegeleider Novilo.
MZO1 en MZO2 gecertificeerd (Motivatie Zelf Onderzoek)
Hbo gediplomeerd maatschappelijk werkster en jaren werkzaam geweest in de jeugdhulpverlening.

Naast de tools vanuit de narratieve psychologie en de ZelfKennisMethode (ZKM) met de onderliggende waarderingstheorie en Dialogical Self, maak ik ook gebruik van de positieve psychologie, opstellingen, Voice Dialogue, Acceptance and Commitment Therapy (ACT), de Theorie van Positieve Desintegratie (TPD) van Kazimierz Dąbrowski, kernkwadrant van Ofman, steeds met een oplossingsgerichte insteek. Ik bied ook Emailcoaching en Blended coaching, de combinatie van de interne dialoog en zelfreflectie in wisselwerking met de dialoog met een coach stimuleert enorm!

BIG geregistreerd : N.v.t.

KRHB geregistreerd: Nee

ZKM vereniging en NOBCO
Aanvullende informatie:

Moeder van twee (hoog)begaafde kinderen. Veel informatie die ik tijdens mijn zoektocht als ouder heb verzameld staat bij elkaar op hbstart.yurls en symbaloo om weer andere ouders maar ook leerkrachten te ondersteunen in hun zoektocht.