Talentissimo

https://www.talentissimo.nl
Naam: () Begeleiding & Psychologische hulp
E-mail: [email protected]
Beroep: Coach, GZ-psycholoog, Loopbaancoach

Anders:

Plaats: Midden Nederland, Online (heel Nederland)

Specialisme:

Talentissimo focust op hyperhoogbegaafden, dat wil zeggen IQ 145+. Volwassenen hebben regelmatig geen of geen recente IQ-test gedaan, uiteraard is dat ook niet nodig om hier begeleiding of therapie te volgen. het gaat er vooral om dat er bij ons de kennis in huis is om je verder te helpen als je hoogbegaafd of hyperhoogbegaafd bent of je herkent in de kenmerken hiervan.

Marlies Leenhouts is de begeleider. Zij heeft als observator van het leven een grote interesse in een rijk gevoelsleven en complexiteit in mensen. Uit ervaring weet ze hoe het voelt om interne worstelingen te hebben, vast te zitten en je anders te voelen. En ze kent vele handvatten om stappen te zetten naar je eigen authenticiteit en communicatie hierin naar jezelf en naar je omgeving.

Olga van der Schoot is de psycholoog. Zij is opgeleid in (en heeft veel ervaring met) verschillende disciplines, waaronder lichaamsgeoriënteerde therapie en EMDR. Vanaf 1980 is zij al werkzaam als psycholoog en recent is zij zich gaan specialiseren in (hyper)hoogbegaafdheid.

We werken in de basis vanuit onze praktijk in Zeist. In sommige gevallen is, in overleg, (deels) online begeleiding mogelijk.


BIG geregistreerd : Ja BIG-nummer: 49050813025 KRHB geregistreerd: Ja

NIP, LVVP, AVVP
Aanvullende informatie:

De begeleiding wordt niet door zorgverzekeraars vergoed, de psychologische hulp in veel gevallen wel. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over inhoud of praktische invulling.