Thalamus Psychologie

https://www.thalamus-psychologie.nl/
Naam: BSc, MSc, Cognitief gedragstherapeut i.o. M.R. (Marinke) de Vries
E-mail: [email protected] Telefoonnummer: 0623585999
Beroep: Anders, namelijk..

Anders: Psycholoog, coach, cognitief gedragstherapeut

Plaats: Utrecht, Utrecht (stad), Utrecht en omgeving

Specialisme:

Na mij tijdens mijn studie te hebben verdiept in hoogbegaafdheid en hier op afgestudeerd te zijn ben ik aan het werk gegaan bij een in hoogbegaafdheid gespecialiseerde praktijk. Hier heb ik ervaring opgedaan met zowel scholen en kinderen als volwassenen en heb ik uitvoerig intelligentieonderzoek gedaan bij beide groepen. Sinds een half jaar ben ik voor mijzelf begonnen in Utrecht. U bent (of uw kind is) van harte welkom voor een intelligentie-onderzoek of een gesprek. Schroom niet om te bellen of mailen!

Kijkt u ook gerust rond op mijn website: www.thalamus-psychologie.nl


Ervaring:

Naast mijn persoonlijke ervaring met hoogbegaafdheid heb ik ook in mijn werk ervaring met volwassenen, jeugd en onderwijs. Een breed spectrum waar ik enorm veel plezier aan beleef. Naast hoogbegaafdheid houd ik mij bezig met zwaar trauma en verdiep ik mij in de ontwikkeling van de persoonlijkheid. Beide onderwerpen komen mij ook goed van pas in mijn werk met hoogbegaafde cliënten.

In mijn behandeling maak ik onder andere gebruik van cognitieve gedragstherapie, maar vind ik het vooral belangrijk om te kijken naar wie er tegenover mij zit. Iedereen is anders en iedereen heeft daarom ook behoefte aan een andere benadering. En dat maakt het voor mij leuk en persoonlijk!

BIG geregistreerd : N.v.t.

KRHB geregistreerd: Nee

NIP
Aanvullende informatie:

www.thalamus-psychologie.nl