Time2Tick

https://www.time2tick.org
Naam: A.W. (Akke) Tick
E-mail: [email protected] Telefoonnummer: +31 6 22368043 Mobiel: +31 6 22368043

Beroep: Coach, Trainer

Anders: ECHA-hoogbegaafdheidsspecialist, PROSCI - Change coach - Persoonlijke Kracht Coach - Effortless Coach - Communicatiespecialist

Plaats: Ik reis naar waar jij je het comfortabelste/veiligste voelt. Op mijn locatie in Zeeland ook altijd welkom.

Specialisme:

Verandering, communicatie en verbinding van wat je verlangt, wat je doet en wie je bent.
Het loopt niet zoals je wilt. Je hebt geen rust in je hoofd, jij haalt doelen niet of weerstand groeit in jezelf en om je heen. Je wilt verandering, resultaat, succes maar hoe? Als je met mij werkt verwacht dan blijvende verandering. Je krijgt inzicht en zet stappen.
Je (hoog)begaafdheid, wellicht de late erkenning ervan, geven soms verwarring, opluchting, woede, verdriet om verloren kansen. Samen kunnen we daarnaar kijken ... ik ondersteun je de rust en het vertrouwen in jezelf te (her)vinden. Of zoals een van mijn coachees het verwoordde: 'Ik ben mezelf geworden'.


Ervaring:

Time2Tick is de bedrijfsnaam of praktijk zo je wilt van mij, Akke Tick. Ik ben niet in een vakje te stoppen. Verhuisde meer dan twintig keer in 55 jaar, woonde in drie landen en behaalde een diversiteit aan opleidingen (Ontwikkelingssociologie, Journalistiek en voorlichting, Europees specialist Hoogbegaafdheid, Prosci Change manager, Persoonlijke Kracht coach, Effortless Coach, …). In alles wat ik doe, staan mensen centraal. Communicatie, creatief denken en vernieuwende verbindingen leggen zijn mijn belangrijkste drijfveren. Ik werk vanuit het hart, en niet omdat het moet.

BIG geregistreerd : N.v.t.

KRHB geregistreerd: Nee