tot bloei! praktijk voor integratieve kindertherapie en coaching

http://www.totbloei.nu
Naam: tot bloei! MHM (Margot) Bluemink
E-mail: [email protected]

Mobiel: 0683691812

Beroep: Anders, namelijk..

Anders: integratief kindertherapeut | therapeut-coach | therapeut-counselor

Plaats: Sint-Michielsgestel

Specialisme:

Het begeleiden van hoogbegaafde en hoog sensitieve kinderen en hun ouders.


Ervaring:

In mijn praktijk ontmoet ik met grote regelmaat hoogbegaafde kinderen die op dat moment (nog) niet als zodanig worden herkend door ouders/verzorgers en/of school.
Vaak worden ouders -middels het therapietraject van hun kind- enorm geconfronteerd met zichzelf, herkennen/bekennen opeens hun eigen hoogbegaafdheid en worden zich bewust van de impact die dit heeft (gehad) op hun persoonlijke groei en ontwikkeling.
Voor deze ouders bied ik begeleiding op maat in hun zoektocht naar hetgeen zij nodig hebben om zichzelf te kunnen zijn/worden.
Als ervaringsdeskundige heb ik -dankzij mijn 4 (hoogbegaafde) kinderen- eenzelfde zoektocht afgelegd, waardoor ik eindelijk thuiskwam bij mezelf.
Menig ouder en kind heb ik inmiddels begeleid m.b.t. hoogbegaafdheid.

Als volwassenen in de omgeving van een kind zich zorgen maken, en samen met het kind het spoor bijster zijn, kan integratieve kindertherapie het antwoord zijn op vele vragen…
In mijn praktijk staat het kind centraal, ook als het gaat om de begeleiding van ouders/verzorgers bij de opvoeding van hun kind.
Het kind wordt zich bewust van talenten, kwaliteiten en oplossend vermogen, waardoor het al snel meer zelfvertrouwen, autonomie en keuzevrijheid ervaart.
Voor begeleiding op maat kunt u doorgaans binnen een week terecht voor een eerste gesprek, daar waar nodig zoek ik de verbinding met andere professionals.

BIG geregistreerd : N.v.t.

KRHB geregistreerd: Nee

VIT Vereniging van Integraal Therapeuten, RBCZ Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg
Aanvullende informatie:

De praktijk is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op afspraak te bezoeken, alle dagen van de week.
Consulten na 18.00 uur behoren tot de mogelijkheden, avondopenstelling op verzoek op dinsdag en woensdag.
Telefonisch spreekuur op maandag van 12.00 tot 13.00 uur.