Vrijmoedig wandelcoaching

http://www.vrijmoedigwandelcoaching.nl
Naam: Mw drs PG (Petra) Heeren-Hoff
E-mail: [email protected]

Mobiel: 0623790601

Beroep: Anders, namelijk.., Coach, Trainer

Anders: wandelcoach, coach

Plaats: Arnhem, Nijmegen en omstreken, Wolfheze

Specialisme:

Ik coach in de natuur. Tijdens het wandelen ontstaat een andere dynamiek in het gesprek: de kalme beweging en de frisse lucht maken dat het lichaam in ontspannen staat komt. Er ontstaat een vrijmoedige vertrouwelijkheid, de natuur spiegelt wat je nodig hebt, en je ontdekt al wandelend je eigen pad.


Ervaring:

Mijn ervaring bestaat enerzijds uit levenservaring: mijn eigen pad als hoogbegaafde vrouw en het begeleiden van mijn hoogbegaafde kinderen.
Anderzijds bestaat mijn ervaring uit het coachen van teamleden in innovatief onderwijs, van meervoudig begaafden, en ouders/docenten die zelf hoogbegaafde kinderen hebben of begeleiden als mentor.
Mijn post-HBO wandelcoachopleiding heeft me mooie handvatten gegeven om samen op pad te gaan, schouder-aan-schouder en te ervaren wat de natuur ons voor spiegel voorhoudt.

BIG geregistreerd : N.v.t.

KRHB geregistreerd: Nee

Aanvullende informatie:

Wat is wandelcoaching? Samen op pad, de natuur in. Praten over dingen die je dwars zitten, waar je in vastgelopen bent. Of over ideeën die je hebt, en die je wilt gaan realiseren, en je nog net een zetje nodig hebt om er echt mee aan de slag te gaan. Ruimte maken in je hoofd, in je hart. Kijken naar hoe de natuur beweegt, ontwikkelt, doorgaat. Genieten van de wind, de regen, de zon op je wangen. En ondertussen, al wandelend nieuwe paden verkennen en jezelf letterlijk de ruimte geven om te zijn wie je bent. Zonder pretenties, zonder maskers.