Aankondiging start vervolgmeting onderzoek Veerkracht en ervaren gezondheid

In 2019 is in samenwerking met de Universiteit Leiden een onderzoek gestart naar veerkracht en ervaren gezondheid onder hoogbegaafde volwassenen in Nederland en Vlaanderen. In de zomer van 2019 hebben ruim 1000 hoogbegaafde volwassen de digitale vragenlijst ingevuld en aangegeven ook aan de vervolgmeting te willen deelnemen. De vervolgmeting zal binnenkort van start gaan.

Indien je in de eerste meting hebt aangegeven aan de vervolgmeting te willen meedoen en je je e-mailadres hebt ingevuld, dan zal je medio oktober een mail van de Universiteit van Leiden kunnen verwachten. In deze aan jou persoonlijk gerichte e-mail word je uitgenodigd om via de daarin opgenomen link deel te nemen aan de follow-up meting. Deze tweede vragenlijst zal grotendeels dezelfde vragen bevatten als de eerste keer.

We hopen wederom op een grote respons, dus hou je mailbox de komende tijd goed in de gaten!
Als je nog vragen of opmerkingen hebt over het onderzoek, dan kan je contact opnemen met de eindverantwoordelijke onderzoeker Dr. Véronique De Gucht ([email protected]) of met de IHBV-projectleider onderzoek Dr. Esther Backbier ([email protected]).