[Gesloten]Oproep: Deelnemers voor onderzoek naar innovatiekracht van hoogbegaafden

Hoogbegaafden hebben op basis van hun kenmerken in potentie een uitzonderlijk hoog innovatievermogen. Het is in het belang van bedrijven én van de hoogbegaafden zelf dat deze kwaliteit optimaal wordt benut. Tot nu toe is er helaas weinig wetenschappelijk onderzoek gedaan naar hoogbegaafden in relatie tot hun werk en hoe zij dat innovatieve vermogen in hun werk inzetten. Daar wil Sjoerd Klabbers met zijn masterthese verandering in brengen.

 

Hieronder zijn oproep:

In samenwerking met IHBV-bestuurslid Noks Nauta, ga ik in het kader van mijn masterthese Strategic Human Resource Management aan de Radboud Universiteit onderzoek doen bij hoogbegaafden naar hun interactie met hun collega’s en leidinggevende in relatie tot innovaties binnen hun bedrijf. Ik zoek daarvoor hoogbegaafden die bereid zijn tot een interview.

Een interview duurt 30 tot 45 minuten. We zullen spreken over zowel positieve als negatieve ervaringen met innovatie. De gegevens worden uiteraard anoniem verwerkt en ik informeer u over de onderzoeksresultaten. Omdat de uitkomsten voor meer partijen relevant kunnen zijn, verwerk ik de gegevens uiteindelijk in een publicatie.

Bent u als werkende hoogbegaafde bereid om met mij over innovatie te spreken? Dan kom ik graag met u in contact via [email protected]. Ik ontvang daarbij graag de volgende informatie: 1) Uw leeftijd, 2) geslacht, 3) in wat voor organisatie u werkt, 4) een korte omschrijving van uw functie en 5) de plaats waar een interview kan worden afgenomen (kan woon- en/of werkplaats zijn). Zodra ik uw mail ontvang, neem ik zo spoedig mogelijk contact op.

Met vriendelijke groet,

Sjoerd Klabbers