Bestaat jouw weekend vooral uit bijkomen van je (werk) week? Omdat je alles gegeven hebt, en echt helemaal leeg bent misschien?

Als ondernemer heb je ook veel ballen hoog te houden. Klanten die van alles van je willen, misschien heb

je mensen in dienst waarvoor je alles graag goed wilt regelen. Of zijn netwerk-evenementen slopend voor je. Je ziet het belang er wel van in, maar het voeren van gesprekken met heel veel verschillende mensen in vaak lawaaiige omgeving vragen (te) veel van je. Ook kan het zo zijn dat jij als hoogbegaafde de enorme stroom aan ideeën in je hoofd soms best wel vermoeiend vindt… Allemaal prikkels die op je af komen, zowel van buitenaf als vanuit jezelf.

Op zich helemaal niet erg om bij te moeten komen. Vervelender wordt het wanneer elk weekend er zo uit ziet. Of wanneer eigenlijk dat weekend niet lang genoeg meer is om bij te komen. Tijdens je vakantie dan maar? Misschien herken je deze glijdende schaal. Je hebt steeds langer nodig om te herstellen.

De keerzijde is dat je zo ook een heleboel mist. En dat is zonde!

Maar wat nou als dit anders zou kunnen? Wat als jij inzicht zou hebben in welke prikkels voor jou belastend zijn, en hier rekening mee kunt houden? Zodat je kleinere herstelmomentjes in kunt bouwen, en steeds minder dat hele weekend nodig hebt om te herstellen?

In deze interactieve workshop neemt Wouter je mee in wat prikkels zijn en hoe ze werken. Je maakt een start met het leren herkennen van welke prikkels voor jou lastig zijn (en welke juist niet). En misschien wel het belangrijkste, wat je kunt doen om de balans weer te herstellen, zodat jij uiteindelijk de regie terug kunt pakken, en niet meer het hele weekend hoeft uit te slapen 😉

Voorbereiding
Voel van tevoren eens bij jezelf: Hoe zou jouw leven zijn als jij je behoeften en gevoeligheden op gebied van prikkels in balans zou weten te krijgen?

Aantal deelnemers
Bij deze workshop is plek voor 20 mensen.