Slim van start: twee Ondernemersdagen voor hoogbegaafden

– Merk jij ook dat ondernemen een vak apart is?
– Ervaar jij dat de informatie die er over het ondernemen beschikbaar is meestal niet bij jouw behoefte aansluit?
– Wil jij gelijkgestemde startende ondernemers om je heen om van elkaar te leren en met elkaar op te trekken?
– Wil jij meer weten, leren en ervaren over het ondernemerschap voordat je van start gaat?

Kom dan naar de IHBV Ondernemersdagen die op 17 maart en 21 april 2017 van 10.00 tot 17.00 uur gaan plaatsvinden in ‘Het Huis Utrecht’ te Utrecht (op loopafstand van Utrecht CS). Het programma is nu grotendeels bekend en de inschrijving geopend

Het IHBV organiseert deze dagen in samenwerking met Jungblut Creatie.

De dagen hebben een verschillend programma, vullen elkaar aan én zijn los van elkaar te volgen. De dagen staan in het teken van leren, ervaren, doen en netwerken en zijn speciaal voor hoogbegaafden die vanuit een intrinsieke motivatie willen starten of net gestart zijn met hun eigen onderneming.

De eerste dag staat in het teken van in je kracht komen en staan als ondernemer en hoe doe je dit financieel. De tweede dag gaat in op hoe maak je jezelf zichtbaar en kenbaar als ondernemer vanuit je kracht en authenticiteit en hoe haal je opdrachten binnen.

Er vinden workshops plaats op het gebied van financiën, acquisitie, communicatie, marketing, zelfontwikkeling en jezelf presenteren. Er zijn netwerkopdrachten waarin je leert netwerken en je breidt je netwerk uit. Alle workshops worden begeleid door ervaren trainers en coaches met ervaring op het gebied van ondernemen en hoogbegaafdheid. De inhoud van de dagen is bepaald in nauwe samenwerking met de doelgroep en op basis van een vragenlijst die in het najaar van 2016 is uitgezet, gevolgd door telefonische interviews.

De investering is voor de deelnemers 100 Euro per dag inclusief koffie, thee, lunch, borrel en alle workshops. Het IHBV draagt zelf als stichting bij aan de financiering van deze dagen omdat we dit een buitengewoon belangrijk project vinden! (Externe financiering is op verschillende plaatsen aangevraagd maar we hebben nog geen toezeggingen.)

Per dag zijn er maximaal 70 beschikbare plaatsen. Inschrijven kan via dit formulier.

Mocht je dit willen en kunnen, dan stellen we het zeer op prijs als je een extra vrijwillige bijdrage aan het IHBV geeft naast de 100 euro toegangsprijs. Je kunt je extra bedrag als gift opvoeren bij je belastingaangifte omdat het IHBV een ANBI-status heeft. Voor donaties zie de groene knop aan de rechterkant op de website van het IHBV.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met projectleider [email protected].

inschrijfformulier
programma dag 1
programma dag 2
beschrijving doelgroep